⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 5

• 32 433
  • 579
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Масурски, Масурски, няма такава излагация.

# 31
Мхм. Ивелина точно на него дава сигнали, защото всички мъже на света са свършили, да. Кукуруку!

# 32
Ивелина като персонаж ми напомня Косара. Презадоволена, разглезена, високомерна, самонадеяна...Тя вероятно ще попрочете мненията на хората за нея, но едва ли би се замислила за промяна, защото е нарцистична и егоистична. Начинът на живот, който води я среща с хора, които й симпатизират, или поне лицемерничат и няма конфликти. Обкръжението й е подобно на нея. Тя си има своя кръг от познати и приятели и по-далеч от това не я интересува. Има с кой да си подскача в дискотеката, да си показва тоалетчетата и гримчетата, да обикаля нагоре - надолу...Тя е доста повърхностен човек, който действа малко примитивно - нагледен пример е промяната на отношението й към Николай, след като той избра Джулия. И откровената злоба срещу Джулия. В предаването най-вероятно е, за да се презентира като инфлуенсър. А това кой какво мисли за нея, не я засяга. За нея си е най-най. Още едни родители, които не са си свършили работата да възпитат в детето си емоционална интелигентност.

Ванеса и Чефо са притеснени от това, че им беше предоставена възможността публично разгласено да се усамотят.

# 33
  • София
Имало ли е секс? 🙄

Това ако беше Ергенът: Разврат в Рая щяха да им натикат камери и микрофони в спалнята. Добре, че тук пазят някакво положение и ще разберем дали е имало или нямало нещо от приказки и жестове.

# 34
Чефо изобщо не подхожда на Ванеса.Дървен философ ,несериозен .

# 35
  • София
Според мен са правили секс.
Но пазят положение и не го казват. Не знам защо го крият...
Да не го мислят за нещо лошо?
Защото и в Ергенът за 4 сезона секс не е имало по време на самия формат.
След него може, но не и по време. Макар че има някакви слухове за Виктор 1 и Боряна.

# 36
Ванеса нали, май си има нали любима и паразитна думичка нали

# 37
Масурския не знам какво усеща, ама е видно и от самолет, че Ивелина няма никакви желания към него.. или към някой друг😆😆

# 38
Масурски 🤐

# 39
  • София
Масурски е срам за мъжете. Няма такава карикатура.
Сега да не изтърси, че обича и Ивелина?

# 40
Хъскито се погнуси, като чу, че трябва да целува МръсНики Sob

# 41
  • В Града на липите
Еййй, не се спря това момиче. Масурски остана още малко на курорт, тя сега го натиска да си разваля рахата и да се бори с вятърни мелници.
Елвира колкото и да изглежда флегматично неемоционална 100% го е преценила, че не е стока. Особено след като постъпи така отвратително с Евгения.
Неговото самочувствие е толкова нелепо, че заслужава да се приземи на дебелата си кратуна. Усещал бил, че Ивелина го харесвала. Това е вица на сезона. Joy

# 42
Тази Ивелина нали щеше да напуска ако не е с Николай, или аз обърках за кой Николайчо говори

# 43
Със сигурност секса в палата вече не е мираж. Преди време попаднах случайно на Асен в тикток, беше на живо. Попитаха го дали е имало секс там и той с ехидна усмивка и поклащаща глава каза: “аа, не знам хаха,  гледайте и ще разберете”. Окей, Асенка, пределно ясно ни е, че е да. 😁

# 44
Елвира сякаш е по-висока от Радо? Никак не ми стоят добре един до друг.

Общи условия

Активация на акаунт