⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 5

• 32 433
  • 579
  •   1
Отговори
# 15
И аз си следя Ди К, не могат да ме грабнат другите реалитита все още, много народ, отегчително дълги игри...ще се прехвърля като свърши Диви и Красиви. Искам Ивелина да чуе и прочете всичко, което се каза за нея. Отвратителен човек, енергиен вампир

# 16
  • Варна
Чефо сякаш няма интерес да използва страстната стая. Хич не му хареса подаръка. Поне така ми се стори.
Според мен предварително е обсъден с Чефо и с продукцията този подарък, не мисля, че просто ще му го натресат.. хахах
Според мен Николай и Джулия не са никаква двойка. Много лесно преотстъпиха страстния апартамент. Вярвам само в привличането между Чефо и Ванеса.
Може да не бързат с кекса, все пак са отскоро двойка. Така че да не се изкушават с апартамента . Wink

# 17
  • София
Благодарности за хубавата тема. Имам слабост към това предаване и определно ми харесва, че няма простотии. Този път поне има две двойки сравнително реални.
Определено на фона на останалите формати тук простотиите са най-малко и обрани. Затова и аз попоглеждам, интересно ще ми е развитието.
Ивелина какво прави още вътре? Май само поразии и мътене на водата я интересуват. Дали е такава наистина или продукцията и натресе тази роля, се чудя? Защото ако си и идва отвътре, ужас, от такива трябва да се бяга с 200.

Лора беше много миличка, чисто същество, такива отпадат бързо, не могат да въртят интриги. Има и уникални сини очи.
Атанас също правилно се отказа, въобще и не трябваше да пита Ивелина нищо, тя очевидно няма интерес от честна игра с някого, вътре е за отмъщение.

Ники тенисиста е откровено неприятен, дори и физически не се вписва в типажа на такъв тип шоу. Горката Елвира, мислеше, че се е отървала от него, но не би. Да се надяваме, че на следваща елиминация с Ивчето са аут.

# 18
Ники тениса ще се гушка с Ивелина на препятствието, muHahhHHah!
Има възмездие, макар и минимално Laughing

# 19
Хаха това не се бях сетила Joy дано и е приятно гушкането!

# 20
На. Него ще му е...

# 21
  • Stockholm
При  двете оформени двойки изглежда, че жените са по- хлътнали от мъжете и с повече тестостерон Joy А Чефо и Ники са ми със спорна сексуалност.
И все пак ако трябва да гласувам на всяка цена, това са Джули и Ники.

# 22
  • София
На мен Джули и Ники са ми симпатични, повече тя. Не знам дали ще гласувам, хич не вярвам на тези гласувания.

# 23
Още не съм гледала последния епизод (забравих, че има), та малко си спойлнах от анкетата, но много се радвам, че имам опцията да гласувам за Масурски за най-неприятен. Много жалко, че Евгения не осъзна (а и в никой подкаст не ѝ подсказаха), че това с бързото "Обичам те" беше чиста манипулация, за да я накара да спи с него.

# 24
  • София
Днес няма да мога да гледам, но играта от промото изглежда доста трудна. Гласувах за Ивелина и Масурски, че ще отпаднат, но е възможно тези пак да се спасят по някакво чудо, дано да греша. Приятно гледане довечера банда!

# 25

Добре е за Ивелина, че Ники е обезопасен Smile

# 26

Добре е за Ивелина, че Ники е обезопасен Smile
Защото има корем? LaughingLaughing

Дано я бутне по очи

# 27
Ново видео

https://youtube.com/shorts/66nt4OLsY7s?si=vB15lM4y364qzoCU

# 28
Ново видео

Ники добре се ориентира, Ивелина излъчвала сексуалност, която той усещал Open Mouth
Въобще не е в безопасност Ивелина, вземам си думите обратно Smile

# 29
Ново видео

Ники добре се ориентира, Ивелина излъчвала сексуалност, която той усещал Open Mouth
Въобще не е в безопасност Ивелина, вземам си думите обратно Smile
На колко искате дасе обзаложим,че в реалността този господин с голям кеф би се  занимавал  с момичета,а които въобще не трябва да  се занимава,защото „ излъчват сексуалност“,„ изглеждат големи и узрели“и т.н.?За жалост такива... хич не са малко.

Общи условия

Активация на акаунт