⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 5

• 32 902
  • 579
  •   1
Отговори
# 60
  • България
Абсолютно малоумна игра, която не определя коя е най-добрата двойка, а най-спортната и слаботелесна.

Не сме в Игри на волята! Тук трябват психологически и поведенчески игри.

# 61
  • София
Ники е много добър.
Може да се пробва в Игри на волята. Все пак е бивш лекоатлет и то успешен. Леката атлетика дава много.
Джулия с крамп не се отказа. Браво.
Респект и за Ванеса и Чефо.
Трябва тези две двойки да са на финала, иначе ще съм разочарован.

На предстоящия съвет дано изгонят Ивелина и Масурски, че са нелепи.

# 62
Джулия да подари сега апартамента на Ивелинка Trollface

# 63
С малки забележки този сезон е много по-добър от първия. Харесва ми повече и от Ергенът: Любов в рая. Ергенът го гледам само заради ветеранките от стари сезони, но някак ми простее. Наистина успяха да се опазят от простотии в Диви и красиви.

# 64
  • София
Нещо микрофона на Маги сдаде багажа. Чуваше се някакъв аналогов сигнал.

Да, сезонът е изненадващо добър. Всъщност защо да е изненада? Той и първи сезон беше интересен, просто този е по-изчистен, по рафиниран.
Това е любовното предаване. Водещото е любовта (сега дали ще има или няма да има гаранции няма, Божа работа), там е акцентът. Не е акцентът в криндж ситуации, скандали и пошлост.

Прилича на Ергенът 4 на Ники Николов като концепция.

# 65
  • България
Предпочитам Ники пред Джулия въпреки че и той е с много спортен акъл. Joy

# 66
  • софия
Ххххх, какво промо....бррр...
Гръм в Рая

# 67
  • София
Малее какво е това промо? 😮
Гръм в Рая!

Ама не им вярвам. Така монтират промото, че уж ще има голяма драма и едва ли не раздяла, ама няма да стане.
Този синхрон на Ники за Ивелина, че щяла да му даде нов шанс може би ще завърши: 'Как той не би и дал и вече си има момиче'
Нещо такова.

Ще се скарат за нещо, ще го изговорят и после ще го забравят.
Това го има винаги в тези любовни предавания. Малко преди финала изведнъж става някаква голяма драма, но с щастлив край.
Като в романтичните комедии, където знаете преди хепиенда има задължителното скарване. Grinning Wink

# 68
Ауу в другият епизод ще има гръм в Рая на Джули и Ники, дано е преувеличен монтажа.
Джули как отговори на Ива при нейният провокативен въпрос за смяната на матча, нива е нива над Ивелина. А и след години няма да я стигне Джули щото няма душа и сетива за това.

# 69
Промото - Николай се връща при Ивелина.
Знаех си, че използва глупавата Джулия, за да стигне до финал и сега пак ще се мазни на Ивелина.

# 70
  • В Града на липите
Ххххх, какво промо....бррр...
Гръм в Рая
И Ивелина щяла да му даде шанс! Grinning
Интересно ми е за какво толкова ще се скарат. Обаче си мисля че нещо ни гъбаркат.
Совите както винаги ще се окажат гарги.

# 71
Много са сладки Джули и Ники и много благородно постъпиха като споделиха сауната с Чефо и Ванеса.

# 72
Лелее....вярно, че продуцентите на ДиК са същите като Съдбете. За десерт са спретнали разрив в отношенията на Джули и Ники. Или те самите искат да натрият носа на Ивелина, като я унижат тотално на финала.
Ако не им бяха общите снимки и пътувания да се притесня, но сега е ясно, че всичко е за публиката и малко съспенс, че доскучава. Вече сереозно се замислям дали не са хора на продукцията и действат по сценарии. Но ще видим, дори и да е по план аз съм за сеира :Д

# 73
Ле-ле, какво се случва! Дано да е само засилен монтаж. Харесвам ги Н и Д.

# 74
Прекалено вече идва тая режисура! Ники и Джулия устояли 4  часа да висят на въже и да изтърпят големи болки и несгоди и хоп - скандал. От нищото. Говори се за раздяла. Че и Ивелина втори шанс му дава. Затова ли я държаха досега?

Общи условия

Активация на акаунт