⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 5

• 32 903
  • 579
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Е, те Джулия и Ники са заедно сега. Нали се показаха на някакъв лайф, който така и не гледах.
Абсурд да стане обрат.
А и ще си вкарат страшен автогол от продукцията. Ако Джулия и Ники не са на финал ще са им слаби рейтингите.

Реално ако стане това (изобщо не го вярвам, на 99% съм сигурен, че няма да има нищо по-значимо от леко пререкание) буквално ще подарят победата на Ванеса и Чефо. Но аз за тях също бих бил доволен, защото са ми много искрени. Винаги съм ги харесвал.
Но някак си Джулия и Ники са ми една идея повече на сърцето. Много си тичат просто.

# 76
Прекалено вече идва тая режисура! Ники и Джулия устояли 4  часа да висят на въже и да изтърпят големи болки и несгоди и хоп - скандал. От нищото. Говори се за раздяла. Че и Ивелина втори шанс му дава. Затова ли я държаха досега?

И аз почвам да си мисля, че е продуцентски номер.
Прекалено много хора мразят Николай и Джулия и няма да е "политкоректно" да ги оставят да победят.
Чефо и Ванеса ще са най-добрият избор.

# 77
Нормално е да има хър-мър в една новосформирана двойка. Ако наистина са заедно сега /а дано!/, то такива неща се изглаждат с проговаряне.

# 78
  • България
Хайде да приключва и догодина без актьорски изпълнения от Съдби на кръстопът.

Ивелина се държи като човек на продукцията, Ники получава winner's edit от половината шоу. Малко плоско.

# 79
Прекалено вече идва тая режисура! Ники и Джулия устояли 4  часа да висят на въже и да изтърпят големи болки и несгоди и хоп - скандал. От нищото. Говори се за раздяла. Че и Ивелина втори шанс му дава. Затова ли я държаха досега?

Прекалено много хора мразят Николай и Джулия и няма да е "политкоректно" да ги оставят да победят.

Защо няма да е политкоректно?
Защото са сменили партньорите си ли?
Наистина не разбирам симпатизиращите на Ивелина и Ренета.
Предлагам да се вземат двете заедно и на финал! Това със сигурност ще е най-силната връзка там.

# 80
  • София

Как реши, че ги мразят хората?
Нали виждаш нашите анкети тук?
Огромно предимство за Джулия и Ники пред Ванеса и Чефо. Останалите все едно не съществуват.
Във Фейсбук групата е същото. Там също гласуват доста хора като тук и Джулия и Ники печелят анкетите със смазващо предимство.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 03:43 от Diavolo

# 81
Ами ако Джулия и Ники са се наговорили да разиграят сценка, за да видят реакциите на останалите? И така съквариантите им да се разкрият пред всички... Няма резон скарването да е сериозно, щом като в нета има клипчета с тях двамата как си прекарват повече от добре....

# 82
Глупости, никой не мрази Ники и Джули. Е може би само Ивелина.

# 83

Иве, ти като ги мразиш, не означава, че и останалите хора ги мразим.😁

# 84
  • В Града на липите
Глупости, никой не мрази Ники и Джули. Е може би само Ивелина.
Тя само Джулия мрази, нали уж на Ники ще му прощава и ще го прибира обратно Grinning

# 85
Ники получава winner's edit от половината шоу. Малко плоско.
Че той си е спортист, а и явно доста обича да се състезава. Кой да го бие на игрите? 😀Рапърчето с коремче или Чефо, който все много плямпа, но накрая една лодка не може да надуе? Мисля, че просто Ники е много по-добър от всички останали мъже в тези игри. Но пък подозирам, че от продукцията може да са подсказала идеята на Ники и Джулия да си дадат един път апартамента на Чефо и Ванеса. За да снимат и тях там.

# 86
Така както вървят нещата, май финала ще се подели м/у две двойки. Ще бъде във вида - извинявайте, че победихме, но предоставяме наградата на вторите, защото те я заслужават 😃.
Днес на коктейла всички държаха чашките като буркани.

# 87
Дано е за заблуда промото.  Възхитена съм от Ники. В началото ...модел не му дадох голяма надежда. А той толкова умен и подготвен физически.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 23:52 от referatibg

# 88
Накрая като се търсеха и прегръщаха във водата Ники и Джулия беше трогателно. Не знам защо, но малко ми напомниха на Леонардо Дикаприо и Кейт Уинслет в Титаник 🥹 Не знам след днешния епизод кой би казал, че няма чувства между тях. То от 100 км си личи, че са влюбени.

# 89
И на мен коренно ми се промени първоначалното впечатление към Ники към добро. Мислех го за празен, суетен и самовлюбен. Като се връщам сега назад, си давам сметка, че съм си повлияла от....Ивелина Joy След първата им среща нали много се оплакваше от него, а и той се държа напълно безразлично и оттам се подведох, като чух че е манекенче, но вече много го харесвам. Добро момче, с калено тяло и дух, искрен е, умен е, не е от прекомерно суетните мъже, въпреки че е красив. В негова полза е още и че сам осъзнава и каза колко много Джули го е променила, в смисъл, че благодарение на нея е успял да се отпусне и да бъде себе си. Страхотно момче ! В интерес на истината, като недолюбваща Чефо, с Ванеса много си подхождат и им вярвам, че се харесват и ми станаха и те симпатични. Много естествено се държат, сякаш са заедно от години. Дано им се получи връзката.

Общи условия

Активация на акаунт