⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 5

• 32 940
  • 579
  •   1
Отговори
# 525
Асен и Ренета 😂

Гледах сторита, Джулката и Ники гледат заедно с други участници финалът, държат си се по същия начин, някак свенливо се гушкат, за никой от другите няма съмнение, че са двойка, Елена е писала, че те са доказателството, че любовта винаги печели . За мен също бяма съмнение, че са си заедно, без да го играят, докога ще е това, животът ще покаже. Ще си изкарат вълшебно на о.Бали, просто няма как да е по друг начин, мястото е особено с особена енергия.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 00:43 от Койче

# 526
  • В Града на липите
Благодаря за коментарите Hug
Тия дни смятам да изгледам последните три епизода, че тази есен ми е трудно да насмогна с реалитата.
Явно са спечелили всеобщите ни любимци, но аз до последно бях раздвоена. И другата двойка е много химична и много си пасват. Чефо е някак твърде енергичен и устат, а тя го балансира.
Дано двойките се задържат по-дълго заедно в реала.
За Асен и Ренета няма нужда да се коментира, колко са били искрени. Там само не разбрах на него от какъв зор му беше да влиза в това предаване, че и да се мъчи да стои до края. Че с Ренета за партньорка си беше голяма мъка. Инфлуенсър ли ще става и той? Хич не ми се вярва да е участвал, за да си търси булка. Grinning

П.п. Сетих се Grinning явно да си набира клиенти във фитнеса и да изкара някой лев от реклама за протеини и други подобни. Дано намери някой рекламодател, че доста нерви и усилия вложи.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 00:16 от hrissi_sz

# 527
А какъв е смисълът на стратегическата игра в любовно риалити?!? Да добуташ до финала и там да се чувстваш неловко сред другите влюбени двойки? Да трябва да се обясняват публично за собствените си избори в реалния живот и за награда да получат по едно парфюмче - ако такава е била целта на Ренета и Асен, аз не ги разбирам Grinning

# 528
Да, стратегиите в любовно предаване са ми напълно излишни, много лошо си изигра картите Ренета.

# 529
  • София
Честито на двойките, радвам се, че още са заедна Джули и Ники и Чефо и Ванеса! Бих гледала и следващия сезон, успях да се опазя от спйлери вчера и днес, въпреки че бях 95% сигурна кой ще спечели.
    Елвира, много се радвам, че писа, пожелавам и на теб да срещнеш любовта 💜

# 530
Дано в 3ти сезон, участниците да са го разбрали това! И да не играят със стратегии.

Чефо и Ванеса са пуснали клипче от концерта на Енрике...

Да, стратегиите в любовно предаване са ми напълно излишни, много лошо си изигра картите Ренета.

# 531
  • софия
Този втори сезон е съвсем различен от първия всъщност. Хареса ми на мен надграждането, но на практика фабулата вече е за изцяло любовно предаване. Печелят с вот истинските двойки.
Сезон 1 няма нищо общо  - там  стратегията си беше фактор. На финала всеки от двойката предварително можеше да избере между любовта и парите.
Сега вече профилът е съвсем друг. Ок, съм де. Хареса ми сезончето, лежерно, ненатоварващо и възможно най-естествено за риалити любовни отношения.  
Ще гледам и С 3.

Честито на влюбените двойки. Hug
И временно да спрат да четат социалките.

# 532
Аз започнах да харесвам Чефо и им желая да им се получи дълготрайна връзка. В началото хич не му бе лесно.

# 533
Доста скучен финал, очаквах нещо по-грандиозно. Победителите не ме изненада ха 😀
Пожелавам им са са щастливи и двете двойки и да си останат заедно. Ренета и Асен изглеждаха доста дистанцира и и колкото и тя да иска да ни убеди че са приятели мен това не ми се вярва

# 534
На Ренета майката 100% оказа влияние. Не обичала “мляко с какао”. Като се е върнала Ренета  от снимките вкъщи, майката не може да не е мелила сол “не искам цигани вкъщи, има хиляди мъже, него ли ще ли доведеш за зет точно” и бла бла…

# 535
Да със сигурност се е случило нещо подобно...

# 536

За Асен и Ренета няма нужда да се коментира, колко са били искрени. Там само не разбрах на него от какъв зор му беше да влиза в това предаване, че и да се мъчи да стои до края. Че с Ренета за партньорка си беше голяма мъка.

Всъщност /най-вероятно/ оставането на тази “двойка“ е било продуцентско поръчение. На финал трябва да има 3 двойки. Ники и Джули и Чефо и Ванеса са си заедно. Кои да са третите? Нямаше никой друг, който да покрие и на 10% стандарта за двойка. Асен и Ренета поне бяха по-дълго “заедно“, та явно за това ги класираха на финал.
Иначе беше очеизвадно, че няма как да виреят заедно даже в една компания, та камо ли в едно легло.

# 537

Джулката има пръстен, дали има предложение?

# 538
  • София
А, да бе, майката на Ренета. Те Ренета и Асен не можеха да се дишат още в предаването, то беше кристално ясно, че играят, щото са се разбрали да играят. Не мисля, че и през ум им е минавало да продължават навън, изобщо.

# 539
  • София
Евгения с прическа, чак не мога да я позная.

Общи условия

Активация на акаунт