Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 125 578
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Ергенът

Тук в темата четох, че Филипа и Йовица печелят.

Диви и красиви

Според мен Ники и Джулия ще спечелят или поне така ми се иска.

Благодаря за темата, Лили 🌹
В Любов в рая може да има много победители, не е като в Ергенът. Ако 5 двойки решат да са заедно, 5 са победителите.
В ДиК ще се избира от публиката, който ще се снима по-рано и ще има истински спойлери.

# 46
И каква е причината за дисквалификацията, телефон, храна....

Причината е, че е ходил до близък магазин в селото и е взимал храна от там. Това се е повторило няколко пъти и в крайна сметка продукцията е разбрала и го е дисквалифицирала.
А относно победителя - това е със сигурност Мирослав.

Мирослав кой е?

# 47
И каква е причината за дисквалификацията, телефон, храна....

Причината е, че е ходил до близък магазин в селото и е взимал храна от там. Това се е повторило няколко пъти и в крайна сметка продукцията е разбрала и го е дисквалифицирала.
А относно победителя - това е със сигурност Мирослав.

Мирослав кой е?
Още не се е появил.А относно Томи,да сигурно е дисквалифициран,и още нещо ми направи впечатление,че единствено той,нямаше визитка от участниците.

# 48
ИВ

За Мирослав Великов ми звучи по-логично, отколкото за Траян. Траян и Дино "изпаднаха" след отпадането на Теодор. Но и двамата бяха активни на 26.08., т.е. последваха участници и те тях. Но все пак да не забравяме, че това идва от новорегистриран!

Мирослав си го дебнех много преди това. След като не се активизира веднага след финала, започнах да се съмнявам в него (а ми беше от любимите предположения) и в себе си. Той обаче се активизира. Общите ни от 8 станаха 45. Гледам, че и тен има:
Скрит текст:

Аз очаквам и Гизем Хикмет да се появи по някое време. Била е на събирането на голяма част от участниците при старта на сезона.
Скрит текст:

Не само Томи, но и Вера няма визитка. При Томи леко движение имаше на 3.07., а при Вера на 2.07.
Също така помня, че някой беше писал, че и този сезон ще има наказания.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 19:24 от Bilyana14.

# 49
Имаме ли представа кой отпада тази вечер в "Игри на волята"?
Още вчера писаха тук в темата, че е Мартина от сините.
А може ли да ми кажете
един ли отпада или двама?

# 50
Само за Мартин имаше информация.
Д-р Пекин и Сапунджиева и на двете снимки са заедно. Там да не се е заформила някаква коалиция?

# 51
  • На морето!
На Диви и красиви гласуването още върви.

# 52
Здравейте от мен, може да не пиша, но все още чета почти всичко. Радвам се, че все още имам поддръжници Simple Smile

И за да е по темата - Всички мислят, че тази година победителят ще е жена – "силни и независими" жени навсякъде... Но на финала тежките препятствия пак подсказват кой носи трофея…

# 53
/ИВ/ Изгледах промото,и ми направи впечатление, че и племената са на терен,както беше и в сезон 1.Може и да бъркам.Относно капитанската битка, ми сля,че или няма да има победител,тоест няма да я завършат 😂,(няма да е прецедент),или ще я спечели Дино.Лек,пъргав,жилав,другите ми се виждат леко тромави и бавни,и не ги виждам на катерене и баланс.

# 54
  • Stockholm
Някой знае ли дали Мирослав минава през Изолатора?

# 55
ИВ

За Мирослав Великов ми звучи по-логично, отколкото за Траян. Траян и Дино "изпаднаха" след отпадането на Теодор. Но и двамата бяха активни на 26.08., т.е. последваха участници и те тях. Но все пак да не забравяме, че това идва от новорегистриран!

Мирослав си го дебнех много преди това. След като не се активизира веднага след финала, започнах да се съмнявам в него (а ми беше от любимите предположения) и в себе си. Той обаче се активизира. Общите ни от 8 станаха 45. Гледам, че и тен има:
Скрит текст:

Аз очаквам и Гизем Хикмет да се появи по някое време. Била е на събирането на голяма част от участниците при старта на сезона.
Скрит текст:

Не само Томи, но и Вера няма визитка. При Томи леко движение имаше на 3.07., а при Вера на 2.07.
Кои са Томи (червен-тия ги забравихме ?) и Вера ? Уж гледам внимателно Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 20:47 от rady_plovdiv

# 56
ИВ

Скрит текст:

Скрит текст:

Кои са Томи (червен-тия ги забравихме ?) и Вера ? Уж гледам внимателно Simple Smile
.  И Томи,и Вера са в червеното племе,от кастинг битките от сезон 6.

# 57
ИВ

Скрит текст:

Скрит текст:

.  И Томи,и Вера са в червеното племе,от кастинг битките от сезон 6.
Малее … верно, че те толкова често ги показват, направо ги забравих Simple Smile

# 58
  • Край морета северни и южни
Това партенка ли е за Ергенът: Любов в рая. “Мистър България 2024” Михаил Ситев щял да участва, но досега не е влязъл:

https://19min.media/news/slava_3/eto-uchastnik-1-v-ergenat-liubo … -raia-202099.html

# 59
Това партенка ли е за Ергенът: Любов в рая. “Мистър България 2024” Михаил Ситев щял да участва, но досега не е влязъл:

https://19min.media/news/slava_3/eto-uchastnik-1-v-ergenat-liubo … -raia-202099.html

Може би в Ергена на Ники Николов, който тепърва ще се снима

Общи условия

Активация на акаунт