Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 113 140
  • 723
  •   17
Отговори
# 645
dido2k много пъти е пускал тук кьорфишеци и се е гордеел със себе си, че е заблудил разни преписващи от тази тема. Така че и понеже наистина не искам в сезон с толкова малко дразнители най-големият безличник да е победител, се надявам това да му е поредният блъф.

А иначе каквото, такова Grinning

# 646
Той човекът ви написа от ясно по-ясно. Че столове репрезвнтират развилата се игра на определени участници до момента. И тези участници са финалистите. Като един малко по-голям хем нашарен, хем безличен стол печели.

# 647
Той човекът ви написа от ясно по-ясно. Че столове репрезвнтират развилата се игра на определени участници до момента. И тези участници са финалистите. Като един малко по-голям хем нашарен, хем безличен стол печели.
А на теб не ти ли стана от ясно по-ясно, че не само сме го разбрали, а и други неща сме разбрали?

И да не копира Ковид по-добре. При Ковид му се получаваше, при него очевидно - не.

# 648
  • софия
Дидо, много хубаво жълто столче, доволна съм, прилича на диванче Grinning

Пп.
Ееее, Ковид е легенда Hug
Но явно Дуранкулак му е далече Grinning

# 649
И сега какво излиза...утре е играта с рибките и си тръгват двама от един отбор? Щом Миро е победител си тръгва уж друг от финалистите Чикагото- много тъпо!
Явно Чикагото е бай … няма да е финалист Simple Smile
По скоро отпадат Гордиенко и Йоана,нали казаха,че са двойни елиминации.

# 650
Дидо, много хубаво жълто столче, доволна съм, прилича на диванче Grinning

Пп.
Ееее, Ковид е легенда Hug
Но явно Дуранкулак му е далече Grinning
Защо не говори Ковид ми е по-интересно дори от това кой е победителят.

Иначе преди време той си беше пуснал малки спойлери за ИВ, нищо че вече твърди, че нищо не знаел. Той и Биляна са най-надеждните за ИВ.

# 651
Томи не влезе ли лилав и на блатото червен?
Тогава Миро сигурно си отива утре...
обаче май ще са Чикагото и онази котва, ама май сте писали , че тя продължава още малко.
Това за храната и Томи не съм го чела , аз днес влезнах в темата от любопитство и гледам столовете. Цял ден се чудя кой може да бъде и ....не знам, ако Томи е изгонен, не е ли възможно Георги Шопа тогава да се върне някъде и да избута, ама...трябва жълт да стане пак, оффф хич не обичам да не ми е ясно, да напише авторът кой е жълтият, така се дразним значи...А може ли жена да е...ама абсурд това, примерно Гизем??? Лилави бяха влезлите след началото ли, вече всичко обърках, това лилавато не е ли четвъртото племе, дето отиде на блатото и стана червено или лилавото е тези от битките дето отива вторият на блатото, първият в племе, а третият навън. Тогава трябва от останалите да бъде жена или.....китаристчето))) Еми...дразня се значи, не мога да се светна и това е.

# 652
ИВ
Моля ви, нека не се заяждаме едни с други и да сравняваме подходи за даване на информация. Аз съм благодарна, че днес най-накрая успях да видя конкретна визия за финала и да се успокоя поне малко.

Дидо, когато му дойде времето, много ще се радвам да прочета какво имаш да кажеш по отношение на кастинг битката, след която влезе Мирослав. 😄

А за промото, според мен е подвеждащо и най-вероятно един ще си отпадне, а друг ще изпратят на блатото (може и да е Чикагото, който пък оттам да излезе и да отиде при зелените, а не да си го откраднат в събота при залога).

# 653
Според мен прекалено много вярвате на промото. Най-вероятно утре на играта по двойки спечелилия тандем се спасява, а другия отива на елининация - “брат срещу брата”. Предвид, че има инфо за Гордито и Чикагото по-напред, а и има снимки май на Чикагото зелен, то значи ще са Миро срещу Йоана и тя отпада. Така ги виждам аз нещата.

# 654
И сега какво излиза...утре е играта с рибките и си тръгват двама от един отбор? Щом Миро е победител си тръгва уж друг от финалистите Чикагото- много тъпо!

Е двойни елиминации аз го разбирам както бяха вързани по двойки загубилата двойка  си тръгват , а не по един от двойка , а пък и играта е много опасна това е една от най лесно манипулируемите игри с тези куки и това колко празни и колко закачени има всяка риба , така че очаквам всичко утре от това да изгонят двама участника до това да измислят нещо и да спасят някого .

# 655

Е двойни елиминации аз го разбирам както бяха вързани по двойки загубилата двойка  си тръгват , а не по един от двойка , а пък и играта е много опасна това е една от най лесно манипулируемите игри с тези куки и това колко празни и колко закачени има всяка риба , така че очаквам всичко утре от това да изгонят двама участника до това да измислят нещо и да спасят някого .
Не съм гледал промото,само от написването тук си направих изводите,че гледах Карлос Насар как ги отупа подобаващо.

# 656
Според мен прекалено много вярвате на промото. Най-вероятно утре на играта по двойки спечелилия тандем се спасява, а другия отива на елининация - “брат срещу брата”. Предвид, че има инфо за Гордито и Чикагото по-напред, а и има снимки май на Чикагото зелен, то значи ще са Миро срещу Йоана и тя отпада. Така ги виждам аз нещата.

И аз го помислих това ,  но такава дълга битка ,  тежка и изтощителна едва ли биха е дали за първа понеже всичко се снима в един ден и няма как да отпочинат двамата загубили тази битка ако е първа и трябва след 2 часа да се върнат пак за нова битка .

# 657
Ако спойлерите са верни и утре е двойна елиминацията си отиват Гордиенко и Йоанна.

# 658
  • софия
Еми Hug , как ще се изправят едня срущу друга, като играят в двойка сини/ жълти.

Микяй и Маги май отпаднаха така миналата година.
Тъпо правило, не го харесвам.
В случая обаче съм ок.
Този, дето го харесвам няма да отпадне утре, за другите нямам интерес.

# 659
Не съм гледала промото...Може би само в началото ще са по двойки. Чикагото е на 4-то място според спойлерите тук. Така, че той остава. Мирослав печели предаването пак от спойлерите тук, така, че и той остава.
Продукцията ще ни изненада. Сигурна съм.

Общи условия

Активация на акаунт