Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 113 264
  • 723
  •   13
Отговори
# 675
  • София
Войната на племената, не Играта. Замирисва на блато Grinning

# 676
  • София
То още на промото снощи замириса, добре че имаше добри хора да напишат какво точно казва Раличка накрая Blush

# 677
ИВ

Тия снимките от бъдещето. Сега ги зяпах поне 20мин ахахаха и ето моите прогнози Smiling Imp

сини
- Калин - Ръждавичка - Лапунов - .....- Алекс - Наталия

зелени
- Шопа? - Иван? - Пекин - Ветеринар - Чикаго - Дино

# 678
ИВ

Тия снимките от бъдещето. Сега ги зяпах поне 20мин ахахаха и ето моите прогнози Smiling Imp

сини

зелени
Проблемът е, че не е Ръждавичка. Ръждавичка е доста по-ниска от Калин. Това трябва да е Гордиенко. Но къде е Ръждавичка при това положение? И кой е ниският между Лапунов и Алекс?
Ето за сравнение:
Скрит текст:
Цитат

# 679
ИВ

сини

зелени
Проблемът е, че не е Ръждавичка. Ръждавичка е доста по-ниска от Калин. Това трябва да е Гордиенко. Но къде е Ръждавичка при това положение? И кой е ниският между Лапунов и Алекс?
Ето за сравнение:
Скрит текст:
Цитат

И според мен има шанс да е Ръждавичка, макар че май се вижда и че е жена с по-дълга коса, но.. наистина идва въпроса къде е Ръждавичка, понеже не се вижда и при зелени и при жълти..

Но то пък и снимките... да не са правени от 200км разстояние? Smiley
2002-ра получих пъривя си телефон с камера, снимаше 5 пъти по-добре Laughing

# 680
ИВ

Ръждичката е гаранция Simple Smile Няма как да не й позная гръбчето, дори и от 200км Heartpulse Laughing

Просто забележете, че Калин е стъпил по-ниско в пясъка, а тя е едно 10см по-високо стъпила Smirk

За тези без въпросителните и там където има липса, съм 97.6% сигурен, че са си точно те Simple Smile

# 681
  • София
Доста отдалече е правен клипа, защото дядото с шапка идиотка гони с една тояга всеки който дръзне да се приближи на по малко от 500 метра от "свещената арена". Joy Там от където снимаха миналата година сложиха една страшна бодлива тел на която без 17 ваксини за тетанус да не припарва човек.
Инак е снимано от една лелка от Варна (работи в Еко-Парк Телевизионната Кула Варна). Аз и гледах другите клипчета в какви трънища се вреше за да успее да намери излаз и да хване някой кадър, че и ние да видим нещо (щото изобщо други снимки от арената това лято просто нямаше), така че все пак да сме благодарни и на това.

# 682
Доста отдалече е правен клипа, защото дядото с шапка идиотка гони с една тояга всеки който дръзне да се приближи на по малко от 500 метра от "свещената арена". Joy Там от където снимаха миналата година сложиха една страшна бодлива тел на която без 17 ваксини за тетанус да не припарва човек.
Инак е снимано от една лелка от Варна (работи в Еко-Парк Телевизионната Кула Варна). Аз и гледах другите клипчета в какви трънища се вреше за да успее да намери излаз и да хване някой кадър, че и ние да видим нещо (щото изобщо други снимки от арената това лято просто нямаше), така че все пак да сме благодарни и на това.

JoyJoy

Е да, разбира се, със сигурност е по-добре от нищо. Не го казвам като упрек, просто ми е странно как са станали толкова "ясни" снимките :Д

Интересно ми е ако се вкара да се снима с дрон дали от продукцията ще го свалят Satisfied

# 683
ИВ

Ръждичката е гаранция Simple Smile Няма как да не й позная гръбчето, дори и от 200км Heartpulse Laughing

Просто забележете, че Калин е стъпил по-ниско в пясъка, а тя е едно 10см по-високо стъпила Smirk

За тези без въпросителните и там където има липса, съм 97.6% сигурен, че са си точно те Simple Smile
Да, стойката е на Ръждавичка. И аз го видях още първия път. Но ме притесняваше ръста.

# 684
  • София
Интересно ми е ако се вкара да се снима с дрон дали от продукцията ще го свалят Satisfied
Ако знаят как, сигурно ще го свалят, но тоягата на този дядо със сигурност няма да свърши работа JoyJoyJoy
Лятото имаше едно момче, което се беше навило да отскача до там да снима така с личен дрон но така и не се случиха нещата (само един път преди да почнат снимките успя и много готини кадри се получиха).
То има и друг вариант, изобщо не е толкова трудно да се прихване сигнала на техния дрон и да се запише всичко каквото снима като raw footage. После само с енкрипшъните ще бъде играчка, но на теория е възможно.

# 685
ИВ
Ей, ама верно, че последното зелено човече има мъжки клин. А това, което мислех за кок/опашка, е... кракът на оператора отсреща. 🤣
 Абе ще ги избистрим дружно. 😁
Шопа зелен?! И после пак жълт? Съмнявам се. Такъв изпънат на струна баш на Траян ми мяза.
Ех, а какви снимки от бъдещето имаше от Царево! 🤣 Че и листа от сценария долитаха до нас! 🤪
Догодина с дронове! 🤣🤣🤣

# 686
Е сега е ясно как Чикагото става зелен. Отива на блатото и излиза първи в зелените.

# 687
Е сега е ясно как Чикагото става зелен. Отива на блатото и излиза първи в зелените.

Мда, явно и Гордиенко отива там и не излиза най-вероятно

# 688
ИВ
Бяснааа съм!....Гадна мръсна продукция!

# 689
Ах, браво Ковид. Значи да слушаме Дидо. Знаех си, че ще се включиш. Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 21:43 от Alucard

Общи условия

Активация на акаунт