Спойлери от риалити предавания - тема 24

• 114 621
  • 732
  •   36
Отговори
# 690
А от Йоана кога се отърваваме ме интересува?

# 691
А от Йоана кога се отърваваме ме интересува?
+1  … тя и без това не излезе с битка от блатото Sad

# 692
Тук се писа, че в края на юли имала активност в инстаграм Йоана.  А сега май излъчват епизоди от 19-20 юли. Значи скоро, ако помня правилно. Поправете ме ,ако греша

# 693
Тук се писа, че в края на юли имала активност в инстаграм Йоана.  А сега май излъчват епизоди от 19-20 юли. Значи скоро, ако помня правилно. Поправете ме ,ако греша
Колко е това скоро  Sad … ако Александра излиза следващата седмица ?!

# 694
  • София
Добре де хора, имате снимки от бъдещето от след няколко дена, на която Жълтите са 5, а сините 6 Thinking

# 695
Добре де хора, имате снимки от бъдещето от след няколко дена, на която Жълтите са 5, а сините 6 Thinking
Ама Гордиенко и Чикагото не са при сините на тази снимка.

# 696
Ама Гордиенко и Чикагото не са при сините на тази снимка.

Според мен на снимката си е Ръждавичка, Чикагото отива на блато, влиза при зелените после, Гордиенко си остава на блатото и отпада най-вероятно.

Жълтите Александра и Йоана отпадат следващите седмици

# 697
ИВ
За да влезе Чикагото при зелените, те трябва да изгубят човек. По принцип... 😁
Коеджикова? 🤔

# 698
ИВ

Някой да напише, че онзи безличник не печели, че спирам да гледам Imp

# 699
ИВ

Някой да напише, че онзи безличник не печели, че спирам да гледам Imp

А дано, ама…
Явно връзкар. Не мога иначе да си представя тоя посредственяк да бие в честен двубой Калин и Чикагото.

# 700
Само да вмъкна нещо... Нападките и сравненията към dido2k да спрат, защото ще останете тотално без спойлери за игрите. Момчето се страрае доста и се справя доста добре !
Ами то така или иначе спойлери почти няма - повече са лъжите, за да се връща нещо си на Дианчето! Може да кръстите темата "Отмъщението към Дианчето", а не "Спойлери от риалити предавания"!

# 701
ИВ
Telesilla, кога някой открояващ се е печелил - досега победителите или са били средна работа, или са силно бутани.
Единственият вариант този жълт, издължен стол, да не отговаря на снажния левент е ако Дечо влезе в жълтото племе и да почне да мачка наред, но доста ме съмнява този факт. 😆

# 702
Това с връщането на Диана не го разбирам. Все тая дали някой пише във Фейсбук. Ако го дразни някой, да пише и той във Фейса. Тук нека наистина се споделя вярна информация.

# 703
Ами то няма такава. Единствено разполагаме с две снимки от следващата седмица и със засечките на Биляна в Инстаграм.

# 704
Това с връщането на Диана не го разбирам. Все тая дали някой пише във Фейсбук. Ако го дразни някой, да пише и той във Фейса. Тук нека наистина се споделя вярна информация.

Информацията от Дидо си е вярна. Heart Оставете на мира момчето. Той си топ.
Миналата година казахте същото на Ковид.

Общи условия

Активация на акаунт