Развод или не - има ли шанс за "прераждане" на отношенията?

• 12 867
  • 503
  •   1
Отговори
# 180
В някой части на България има традиция кумовете, които ще са и кръстници да казват как ще се казва детето. Simple Smile Даже и родителите са  нямали право на избор. Като заговорихме за традиции...

# 181
Всъщност най-здравата и дълговечна традиция по земното кълбо е, че който плаща, той поръчва музиката. Съвсем разбираема и проста за спазване от привържениците на традициите, които би трябвало да носят авторката на ръце точно по тази причина.
Чатгпт няма да го разбере това, но останалите в темата - със сигурност ще.

# 182
Всъщност най-здравата и дълговечна традиция по земното кълбо е, че който плаща, той поръчва музиката.
Не знам дали още е така, навсякъде когато ми се наложи да ползвам клиентска поддръжка, изобщо не чувствам, че музиката поръчвам аз.

Тук има обаче някаква уловка - съпругът е предствен като някакъв мъж трофей, който не помага с нищо, няма нищо и се държи зле с нея и цялата й рода, а тя му е направила дете и семейството й го отрупва с подаръци.

# 183
Ами като говорим за традиции в минало време, редно е да кажем, че мъжа е осигурявал прехраната и издръжката на семейството, а жената си е гледала децата.
В наше време, Хем жената трябва да е осигурена материално от самата себе си, иначе е меркантилна,Хем и да слугува на този "мъж" и да го боготвори, защото е мъж......
Чакайки сега традиционни мъже, не може да е всичко. Като ще си глава на семейство си е поемаш отговорностите, а жената се грижи за поколението. В наши дни всичко е 50/50 жената и работи и гледа деца, мъжа също. Защо традициите са коз, само когато са в полза на мъжа? Или традиционно семейство или модерно. Няма как от двете, само това, което ви харесва!

# 184
От къде е този неистов напън да се доказваш в женски форум?
Захвани се с нещо по-традиционно от троленето  като да нацепиш дърва, че зимата чука на вратата.

# 185
  • София
Ама ако се сещате, детето получава две от имената си от мъжа - презимето и фамилията. Традицията е спазена!

# 186
Този човек само пише за някакви въображаеми обиди хахаха, не виждам някой да го е обиждал.

Ще си разплетем чорапите, че

"И да, много е смешно жена с 40 000 поста (и вероятно стотици хиляди в други мрежи) да нарича някого "трол“.

И точно затова толкова много мъже вече избират да не предлагат брак и да стоят далеч."

мъжете не предлагали брак, защото някой имал постове във форум хахаха мале мале умрях от смях

# 187
И точно както тук, така ще е и в живота на детето – бащата ще бъде посочван като "парапитек, насилник, недостоен" и тнт списъка е много дълъг.
Самотни майки подкрепят и окуражават това да става още и още.

...Много мъже вече познават подобно поведение - жалки опити за унижение, обиди, принизяване и пълна липса на способност за поемане на отговорност за собствените ви решения.
... А наличието на толкова жени с такъв стил е плашещо. Основното ви "умение“ тук е нападение, проекция и унижение.

И да, много е смешно жена с 40 000 поста (и вероятно стотици хиляди в други мрежи) да нарича някого "трол“.
...
И понеже няма кой да търпи този шум, за това имаме 40-50 000 поста тук Simple Smile
...Знам че това което казвам не ви харесва но дори вие знаете че е истина Simple Smile

Коя в темата целиш на хапеш с горните обиди? Ясно е, че някоя те е жегнала, но така страхливо и безадресно рискуваш да не разбере, че този чатгпт-генериран фейлетон е посветен на нея.

# 188
  • София
Явно. Щом пишеш в бг-мамма, не ставаш за семейство и подкрепяш да се множат самотните майки.

# 189
  • София
""""Има логика""""

# 190
На този човечец това не му е първата регистрация според мен... нарочно пали спорове.

# 191
  • София
Даже стилът му ми е познат на мен. Естествено, че е реинкарнация. А и се усеща по това на кого и как отговаря или пък не. Не е някой, който преди малко е открил форума и е за малко тук.

# 192
И точно както тук, така ще е и в живота на детето – бащата ще бъде посочван като "парапитек, насилник, недостоен" и тнт списъка е много дълъг.
Самотни майки подкрепят и окуражават това да става още и още.

...Много мъже вече познават подобно поведение - жалки опити за унижение, обиди, принизяване и пълна липса на способност за поемане на отговорност за собствените ви решения.
... А наличието на толкова жени с такъв стил е плашещо. Основното ви "умение“ тук е нападение, проекция и унижение.

И да, много е смешно жена с 40 000 поста (и вероятно стотици хиляди в други мрежи) да нарича някого "трол“.
...
И понеже няма кой да търпи този шум, за това имаме 40-50 000 поста тук Simple Smile
...Знам че това което казвам не ви харесва но дори вие знаете че е истина Simple Smile

Коя в темата целиш на хапеш с горните обиди? Ясно е, че някоя те е жегнала, но така страхливо и безадресно рискуваш да не разбере, че този чатгпт-генериран фейлетон е посветен на нея.

Явно е много огорчен от жените, горкият. Та влезна в бг-мама да избие малко чивии

# 193
След като така благородно ни напусна, сега може да обърнем внимание на авторката, която, горката, сигурно не е и предполагала в какво може да се превърне една тема във форума.

# 194
Авторката няма да се развежда. Реално ако се развеждаш, никога не си задаваш имагинерни въпроси от типа: "Какво ще мислят хората? Ами кой ще ме вземе с дете? и подобни. Защото си зает да си подреждаш новия живот и да тичаш по задачи. Колкото се знае предварително за живота след развод, толкова се знае и за живота като женен. Да не сме врачки Simple Smile Правиш каквото трябва и после гледаш какво става. А не някой да хвърли карти и да каже: "Ооо, тази да се развежда, после я чака милионер! А тази не, защото ще е все самичка" примерно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт