КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 25 725
  • 478
  •   1
Отговори
# 105
Не мога да обобщя за цял Лондон, особено за стари жилищни сгради, но в хотела, в който бяхме, са като нашите- смесителни батерии. На летището не съм обърнала внимание.

# 106
В Лондон съм виждал и от двата вида. Един път бяхме в хотел в Челси, с разни старинни големи ключове се отключваха стаите, това помня, хаха. И там си бяха с 2 чучура, но не е била вряла вода от единия. Първоначално и двата са си със студена, после постепенно от единия става хладка и после топла.

Това пък си е част от чара на UK Wink Явно и на Ирландия.

# 107
  • у нас
Даааа, в Лондон си има такива отделни  кранчета за водата. Колко е питейна... Вода за пиене задължително купувам.

Снощи Сашко беше топ в обясненията при  смяна на местата. Понякога се чудя дали не знае предварително отговора?

# 108
И без да съм го гледал, отсега знам, че Сашко се е обяснявал повече ,отколкото е нужно. Сашко като е на "смяна на местата" плямпа, плямпа, плямпа... куп излишни неща казва (които всеки знае), отваря скоба след скоба, после се връща, губи мисълта, другите викат "айде, бе, айде..". В "Аз обичам България" нали помните отбор Кадиев?  Дадат ли му думата...  плямпане и офтопик нонстоп Grinning Но в това си му е чара, не ме дразни.

# 109
  • София
Кадиев е изключителен импровизатор и като се закачи за една дума може цял моноспектакъл да ти направи.

Иначе според мен участниците знаят кой отговор да посочат, щото понякога, разсъждават в една посока и изведнъж хоп избират друг отговор.

# 110
Когато има смяна на местата, ме забавлява колко интересно разсъждава Сашо. Не е никак глупав, като слушам разсъжденията му.
Но Милица е уникална. Много знания има тази жена.

# 111
Което "говори" колко правилен е бил подборът на водещ и капитани на отбори. В такъв вид предавания не може да се избере екип с посредствени знания и интелект.

# 112
Не мисля, че някой знае отговорите предварително. Пъдев понякога отговаря различно от това, което е разсъждавал, защото разчита много на интуицията си, която не винаги е логична, но много често е правилна. И на Кадиев едва ли му казват отговорите, импровизациите при него са по-добри, че да ги съсипват с нещо предварително подготвено. За разлика от доста други бг предавания в това най-малко се съмнявам за някаква намеса от страна на продукцията.

# 113
  • Разпиляна във въображението
Когато въведоха смяна на местата не ми хареса особено, обаче то пък пада голяма забава. Особено накрая Сашо като вдигне ръце Simple Smile Все още искам по епизод на ден, всеки ден. Е, без вторниците. Бтв ме губят през останалото време. В този часови пояс следя само това предаване и Трейтърите.

# 114
На мен Смяна на местата ми е любимо, защото Кадиев ми е много забавен като почне да разсъждава.

# 115
И на мен Кадиев ми е забавен при смяна на местата. Просто се развихря, влиза в различна роля.

# 116
Тая Банда е егати досадното кречетало!

# 117
  • София
Колко са мили дамите тази вечер! Още, още, говорете ми за футбол, мили дами. Забавлението е гарантирано. Но не знам какво са правили Уотфорд след като ни отстраниха. А то пък се оказа ход, пропит от английски хумор.
(Милица - все пак и отново - трябва да си чете въпросите по-вникващо в думичките...)
- 2-ри пореден въпрос, в който не е наясно с условието/питанката - така зададена (и хипотезата, че преди откриването на захарта - хората имали здрави зъби - е меко казано, наивно.)
- ок.20:38 е и още не е имало реклами (предполагам, че следват), отдавна не беше се случвало - обичайно първите са още след втория въпрос от единия отбор. (ПП. Познах. Първи рекл.блок едва в 20:40. Алоу, апаратната, що тъй, бе - замалко да реша, че до 21 ще гледаме без да мислим за простата.)

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 20:42 от EmBrother

# 118
  • у нас
Клонях към отг А за *черната книга". За брадите ми беше много фантастичен. Но пък може би и те заложиха на него затова.

# 119
  • София
Бригадите (допълн. към реченото от Кадиев).
В 8 кл. беряхме моркови в Негован - карат ни, връщат ни, ние си носим сандвичи. За 9 и 10 кл. ходехме вс.есен с взимане от уч.двор и връщане там - т.е. без преспиване. В 11 клас вече бяхме в Борован за 30-тина дни като спяхме в училището. Студентските са отделна бира. Но нито един от 3-те лозунга не си го спомням и 60:40 твърдя, че не е имало точно такъв.
Скрит текст:
В студентството (СУ-журналистика с допълн. от психоложки - за да сме самост.бригадно звено) - сме в Капитановци, Вд. Още след 2-а или 3-а, напоена с местно вино вечер написваме/нарисуваме лозунг, който окачаме над табелата на входа на училищния двор и сграда (дето спяхме): Селяни-кооператори, помогнете ни да приберем реколтата! Милиция, комсомолски деятели и ченгета - вс. се изсипа в лагера още на другия ден. Хубаво, че имахме местен колега, чийто баща беше виден деец и трегер в окръга. Той ни спаси. (А след време синът му - колегата ни - отиде в Свободна Европа в Лондон и някои учЕни и асистенти от Факултета писаха обяснения... "Любопитно" бе и това, че когато работехме нещо за 2-3 лв. дневно, в столовата имаше - метафора е - 3 ястия с хубаво месо. Когато изкарвахме по над 5-6 лв. на ден, ядяхме постно. Но наистина плащаха и щерката на един наш посланик навън бе ударничката ни с над 300 лв. за месеца.)

- Ами действително, и трите отговора при цветовете за паркиране в Ит си бяха верни. Аз с такова впечатление останах.
- Още някой да рече, че у нас се управлява с подзаконови актове - "Наредби" в ЕС няма. Ама, то пък ние сме едни европейци... според изгодата.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 21:37 от EmBrother

Общи условия

Активация на акаунт