КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 26 673
  • 500
  •   3
Отговори
# 120
  • България
Много хубава тема засегнаха за енергийните напитки.

# 121
  • София
Още една забавна, приятна, разсейваща (от традиционното за вс. ТВ новини - примерно), любознателна (обичам тази дума) понеделнишка вечер... Добър старт на седмицата - в която не знаем още какво ни чака, но си пожелаваме (от мен) всичко най-добро, успешно, здравословно и късметлийско. (С намигване и live-транспониране на пожеланието към двете дами, гледали "с мен" на живо.)

# 122
хареса ми епизода. Радост беше добър гост. 4000 лв без един лев това е рекорд. Grinning

# 123
  • България
Радост е напрягаща, но не е глуповата.

# 124
  • София
Хайде на умибудото (но трябва да сте облечени в черно поло) - не съм сигурен дали върви с традиционния БГ вечерен аперитив, ама да знаете, че е морски плод/зеленчук - и не е месо.
Добър вечер на всички.

# 125
Зелен хайвер?

# 126
  • София
Точно! Но пък - който ви рече, че Берн е конституционалната столица на часовникарите с шоколадите (в банковите трезори) - ви праща за зелен хайвер. Simple Smile

Залагам за дамския БГ футбол.

# 127
В епизода с Радост и Митко Павлов, той не ви ли се стори прекалено унил, все едно не му беше много интересно предаването? Принципно е доста по-разговорлив.

# 128
  • София
Еее, Джон, добре дошъл (ако съм те "изпуснал" тук с минал пост - извинения!)
Може би, имаше нещо такова. Но - въпреки че записват по няколко накуп - всеки епизод в ефира (за мен) си е сам за себе си; пък е през 4-5 дни...

Вярвате/не вярвате, тежкото ми колебание беше именно върху двата дадени отговора: нито броя на всякаквите културни мероприятия, нито строителството в Москва е за подценяване. Плюс, че (за разлика от нещо подобно изречено от тях там) високите сгради не са на/около Червения площад. Не знам какво щях да избера. Но двойката с Милица ми е по-симпатична вечерта, та съжалявам за тях.

Съжалявам да го напиша, ама Ицето е изтеглил къса клечка с отбора си (и) този път. Да не знаете какво е "прашен дявол"?

Галантният Българан - за всеки, който е чувал нещо за БГ киното ("изобщо"). Обаче - озвучен? Уловка има, да. Мн. хубав въпрос! Но и двата са на Гендов. На мен нямаше да ми стигнат 20-те секунди.

Е, жалко за Милица и Бърнев.
Хубава вечер, народе, топли и приятни почивни дни на всички!

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 22:02 от EmBrother

# 129
  • Разпиляна във въображението
Много се изненадах са сградите в Москва.

# 130
  • España
На Кали дали са и завили за в къщи малко въпроси да си има и да си отговаря , че да миряса ?!

# 131
В епизода с Радост и Митко Павлов, той не ви ли се стори прекалено унил, все едно не му беше много интересно предаването? Принципно е доста по-разговорлив.
Стори ми се променен. Обикновено беше по-забавен.

# 132
Това английско село с най-дългото име не го ли бяха споменали именно в "Кой да знае"?

Браво на синоптика Grinning

# 133
Митко Павлов бях принудена да го слушам 2 години по радиото на работа.  Никога не ми е бил забавен, колежките го харесваха и не ми даваха да сменя станцията. За тях чувството му за хумор беше върха..., за мен - просташко. Не знам как разбирате, че е бил весел, нали е радио водещ и не се вижда? В един момент беше решил, че всяка сутрин ще каже думата п***с по 10 пъти - броила съм ги... това продължи с месеци..., за радост на колежките. Като влезеше някой клиент се е чудил какво предлагаме... Сменихме радиото, когато му спряха а излъчването в района

# 134
Значи си някъде от Габрово или Козлодуй, че Меджик ФМ спряха излъчване там през 2023.  Митко Павлов си е простак и половина, не знам как му дават ефир изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт