КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 27 611
  • 519
  •   1
Отговори
# 150
За ягодите не знаех, естествено. Но се сетих, че има филм "Поляната с дивите ягоди" на Бергман и "Ягодовите полета" на Бийтълс. И бих отговорила ягоди. Някаква такава логика.

# 151
Сетих се за любима сцена от Приятели

Още като изписаха въпроса и ми звънна в ушите: ПИВОТ! Разсмях се гръмогласно и дълго. Мъжът ми ме гледа и ми се чуди какво става, не е гледал "Приятели"

# 152
В петък ни чака Хелоуински епизод

# 153
Здравейте, дъщеря ми ще навърши 10 години през декември, за рождения си ден мечтае да гледа на живо някое от телевизионните предавания, например ‘Кой да знае’, ‘България търси таланти’ или ‘Гласът на България’ от публиката на някое друго телевизионно предаване… някой знае ли как човек може да се сдобие с такъв билет или покана?? Познавате ли някой, който може да ми помогне? Знам че това, което гледаме в момента е записано доста преди това, но ако има нещо, което в момента се заснема и получим достъп ще е голям подарък за нея…

# 154
Здравейте, дъщеря ми ще навърши 10 години през декември, за рождения си ден мечтае да гледа на живо някое от телевизионните предавания, например ‘Кой да знае’, ‘България търси таланти’ или ‘Гласът на България’ от публиката на някое друго телевизионно предаване… някой знае ли как човек може да се сдобие с такъв билет или покана?? Познавате ли някой, който може да ми помогне? Знам че това, което гледаме в момента е записано доста преди това, но ако има нещо, което в момента се заснема и получим достъп ще е голям подарък за нея…

Прати въпроси, ще те поканят, ако одобрят въпросите. Мен ме каниха, но отказах. Обаче точно пък за рождения ден може да не е възможно. Те си имат график за предаванията - кога ги снимат.

# 155
Това е чудесно като идея. По- различно преживяване.

# 156

Прати въпроси, ще те поканят, ако одобрят въпросите. Мен ме каниха, но отказах. Обаче точно пък за рождения ден може да не е възможно. Те си имат график за предаванията - кога ги снимат.

Благодаря за идеята, то няма нужда да е на самата дата. Може би трябва да помисля за някакви въпроси.

# 157
  • София
Само да споделя опита си: на 2 пъти изпращах въпроси (първия път - един, после два). Подредени, съставени, вариантите за отговорите, референции към верните казуси.
Дори не получих някакъв ответен мейл, че някой ги е прочел. Не се оплаквам, само информирам.

# 158
Само да споделя опита си: на 2 пъти изпращах въпроси (първия път - един, после два). Подредени, съставени, вариантите за отговорите, референции към верните казуси.
Дори не получих някакъв ответен мейл, че някой ги е прочел. Не се оплаквам, само информирам.

Не са ги харесали или вече са съществуващи. На мен почти веднага ми бяха писали, но аз бях дала имейл, който понастоящем не ползвам много, и видях писмото след десетина дни.

# 159
Може би си държат "банка" с приготвени въроси и когато стигнат до твоите, тоогава ще ти се обадят.

# 160
  • Разпиляна във въображението
И на мен ми се ходи в публиката. Искам няколко забавни часа на живо.

# 161
Емо, току виж след година си чул въпроса си по телевизията Wink

# 162
Емо, току виж след година си чул въпроса си по телевизията Wink

Ако ще му използват въпроса, ще се свържат с него, без значение кога мислят да го използват.

# 163
Аз също изпратих на три пъти въпроси - по никакъв начин не уведомяват, получени ли са, харесват ли им, налични ли са им отпреди, абе някаква обратна връзка. И затова и спрях да пращам - имам чувството, че пиша нахалост.

# 164
Сега проверих,някъде в рамките на малко по-малко от месец от изпращането на въпроса са ми писали, като през този месец бяха коледно-новогодишни празници. Не е в отговор на имейла ми до мейла на предаването, а редакторката ми е написала нов имейл от нейния личен имейл да се свърже с мен по телефона.

Та може би е добре да се проверява и в спама

Общи условия

Активация на акаунт