КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 29 398
  • 550
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ехааа, Островът на 100-те гривни е в КДЗ! (Ха да ги видим сега и дали са ЕнтелЕтентни като за куиз... Simple Smile)
Да ви е добра петъчната вечер - с мисъл за почивните дни и семеен уют на трапезата сега.

# 241
Ееее, феновете на Миро и Алекс доживяхме да пуснат това дългоочаквано участие в Кой да знае Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 242
  • София
Миро не се е отказал в полза на Сашето, нали (ала кардинал Мая я няма, тъй че изненади извън сценариото, май няма да има.) Simple Smile

# 243
  • България
Ееее, феновете на Миро и Алекс доживяхме да пуснат това дългоочаквано участие в Кой да знае Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дааааа

# 244
E, бях забравила колко ме кефи Миро. Готино ми е да го гледам и слушам Two Hearts

# 245
  • София
Ами, потомка е - но не помня по чия линия (майка/баща)

Доста тегави питанки тази вечер. Като изключа последната, май Миро е прав - че са по-скоро очевидните. Ама и аз малко познах до тук.

# 246
Значи на този отговор Христо се излигави, можеше да навърже за българската жилка (правил го е). Ама айде, ще му простим Stuck Out Tongue Winking Eye

Въобще днес играта не в моята кръвна група, след като няколко пъти ме ядосаха, ги гледам през куп за грош и основно Миро Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 21:17 от Тук там

# 247
  • България
Това за Анна го пишеше във фейсбук. Аз гледам в захлас Алекс. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 248
  • София
В днешната пон'делнишка вечер, най-напред пожеланията ми за седмицата:
Скрит текст:
Това дали вече не е повторение?
Не е в 2 части и явно е с предишния регламент - само (едни) 10 питанки. Но ще загледам, може и да се сетя, а настроението ми пред салатката и малката водка няма да падне от едно "премиера-повторение"...

# 249
Повторение ли днешния епизод или е нов?
Рая Пеева трудно я гледам....

# 250
  • София
Във вс.случаи - е едновремешен: преди 90-минутните с две поредици въпроси. Тук Сашко каза, че имат 10 въпроса и от там съдя.

# 251
Повторение ли днешния епизод или е нов?
Рая Пеева трудно я гледам....
Би трябвало да е нов.

# 252
  • София
Няма как да е със стария регламент с една порция питанки. (Може да не е даван - за мен, щото Рая нещо не е помня.)

# 253
Въпросът за Прометей беше смешен,но и подвеждащ... Satisfied

# 254
  • София
Спомням си само, че Thunderball е на Том Джоунс.

!!! (макар и само от мен и семейството): Ако някой чете тук и контактува със сина на Еврото (не след 1.1.26) Simple Smile, да знае, че не само го понасяме, в това предаване по-често ни е забавен.
Но, когато се лигави при отговор в "смяна на местата" и говори глупости и губи точки на отбора (и пари на зрителите) - да си знае, че ми идва да му извия врата. Smiling Imp Мярка е нужна и тя отличава интелигентния комик от самовлюбения егоцентрик.

Лека предКоледна седмица на всички. До петък.

ПП.  Необикновеното решение на Милица Гладнишка, което я спаси (СНИМКА)
15 декември 2025, 20:37 часа
(лист с Менделеевата таблица вместо сенник в колата; безценно!)
https://www.actualno.com/showbusiness/neobiknovenoto-reshenie-na … news_2532943.html

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 22:08 от EmBrother

Общи условия

Активация на акаунт