КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 29 114
  • 546
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Знаете ли къде точно в Нови Хан снимат предаването ?
В Нови хан снима Нова телевизия а не bTV

# 226
"Кой да знае" мисля че се снима в студиото на "Стани богат" в Овча купел.

# 227
Знаете ли къде точно в Нови Хан снимат предаването ?

Здравейте, в Нови Хан снимат.
Бяхме със сина ми преди няколко седмици, всъщност ние сме с въпросът за валдхорна. Нас сте гледали в петък 🫣.
Именно това беше отговорът, който той изпрати като верен, в училище им гостува човек, който свири на валдхорна и им е казал именно този факт. Той пожела да изпрати въпросът на предаването, но от предаването се обадиха, че са проверили и отговорът е друг. Той беше малко разочарован, но се вълнуваше да отиде на живо, затова все пак отидохме.
Беше наистина интересно и нещо различно.
Милица и Сашо са много позитивни, говорихме си и се снимахме с тях. Екипът също са много свежи.

# 228
  • София
Поздрави за майка и син! Ами, валдхорна си е. Пощи е имало много преди нашата - и там вероятно е по-логичен пощенският рог. Но в нашето лого е стилизирана валдхорна.

Тази вечер гледам повече митингите. Но не изпуснах и предаването ни. Жалко за финала. Милица и Бобчева можеха все пак да вземат финала. Нищо - по-малко пари за публиката като цяло. Приятно беше.

# 229
  • София
Честито на именниците и в днешния ден! Ония - утре да слагат рибите да се изкисват/мариноват и т.н. Че, нали, на имен ден се идвало без покана... Wine GlassAnimal Whale2
И добре дошли в КДЗ за края на работната седмица и провиждащите се вече (всякакви) празници.

Ха-ха-хааа, не, не са гледали съветска ТВ (както ние в ония времена в петък) - било е ден за "социални контакти", нещо такова помня. И имало виц, че бая народ е заченат в четвъртъците.

НЕма такова предаване! Затова го и гледаме. Simple Smile (Поздрави за Клементина и майка й.)

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 20:34 от EmBrother

# 230
Има логика. Исландия чак пък толкова военни цели? А корабите не могат да се връщат строго по разписание. Хем ще претоварят пристанището, хем зависят от времето в морето, аварии и прочее.

# 231
  • София
Еее, Милица и Кака Лара ме ядосват. Я се съсредоточете поне за 2-та игра, дами! Знаете ги тия неща (дето ги пропуснахте), ама сте някак разсеяни. Да вземе Сашко да се обади и на вашите Мами да им каже, че се излагате. Simple Smile

Ингрид Бергман - като скандинавка вероятно е била висока. Но датите - РД и кончина ми се струват достоен въпрос за КДЗ.

Ще догледам, но няма да мога да допиша тук. Впечатленията ми са, че на мен ми беше отново приятно, весело и полезно, но за тях там - малко тегава вечер се получи.

На празнуващите (вчера-днес-утре) - здраве и Наздраве! До понеделник, когато може да драснете как изкарахте. Щото... кой да знае? Simple SmileWine Glass

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 21:52 от EmBrother

# 232
Фен съм на филмите на Ингмар Бергман, и като такъв имаше период на интерес и към Ингрид. Запомнила съм само, че е кръстена на принцеса Ингрид, че е учила при племеник на Чехов и, освен бурния роман с Роселини, че има една и съща дата на идване и отиване от този свят.

Между другото, говори се че и Шекспир, и Рафаело има една дата на раждане и почиване.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 21:59 от Тук там

# 233
Каква е тази логорея от Деси Добрева. Разваля ми епизода. И не спира да се хили и като загубят, не ми изглежда на обикновена пренавитост. И останолите се подвеждат по лигавщините и, и те така...  
По принцип не я харесвам, ама това е неадекватн поведение.

# 234
Снощи си помислих, че са в Коледна ваканция вече, тази вечер- изненада!
На мен ми допада освободеното поведение на гостите. По- затворените гости създават скована атмосфера.

# 235
Писах, писах за изцепката с алабаша, но няма смисъл.
Не е забавна и разкрепостена, досадна и странно превъзбудена е...

# 236
Деси Добрева хич не ми допада като играч. Нещо шоуто при нея не се получава, и дори Пъдев не може да спаси положението.

# 237
  • у нас
Снощи нямаше, защото беше финалът на Ергена.
Десито, когато загуби се променя много. Явно не е свикнала да губи. И голямо обясняване след всеки въпрос. А колко е красива...

# 238
Така последно се обясняваше и Ути, дори за въпросите ня противниковият отбор имаше Някакво мнение.
Обаче Ути някак го изтраях..., сега тя ми води негативната класация, като гост.

# 239
А, Ути ме отказа от предаването за няколко седмици. Рядко неприятен!

Общи условия

Активация на акаунт