КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 31 444
  • 574
  •   1
Отговори
# 270
И за пъпешите е толкова лесно - въобще не си струва да се обсъжда.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/prodaden-i-otkasnat-papeshat-za- … bstvenika-si.html

В България - в СБ са питали за него, но и беше в новините. Не е свещен и не съдържа злато.

# 271
  • София
Дори като намирам кусури, харесвам си го това предаване. Втората част даже ми е по-забавна тази вечер.
Който и да умножи парите за публиката - респект.
Но онова с Окам беше "конспиративно плоско сценарно" решение. В друго не можете да ме убедите, екипа. Вие чували ли сте за "мамалевите" светофарчета. Щото аз се съмнявам (че баш така им викаха).

# 272
Аз пък залагам на хеликоптерните площадки...

# 273
Емо, за "мамалевите" светофарчета разказваше Мамалев в един свой скеч. Не знам дали не беше в НЛО или отделен, но самият той го разказваше.

# 274
  • Разпиляна във въображението
И аз се изненадах за Окам. Сериозно ли не го знаят?!

# 275
Не е хубаво да преиграват така, защото възникват съмнения за останалите въпроси. Т.е. дали няма сценарий.

# 276
Добър епизод се получи. Бях скептичен, като видях кои са на гости, но ми хареса днес

# 277
Най-много ми хареса последния въпрос - за снукъра. И причината да се стигне да него Grinning

# 278
И на мен ми хареса този епизод. Все повече взех да се съмнявам, че всичко е по сценарий... Интересна беше модата на Мила.Smiley

# 279
  • София
Честит рожден ден на Христо Пъдев! Нека е жив, здрав, талантлив и любим - и на близките си (за сестрите е ясно!), и на зрителите (където и да го гледат) Blue HeartBirthdayWine Glass

# 280
В Япония имало крадци! Ти да видиш!

# 281
В Япония масово се крадат чадъри и велосипеди. Даже май имат анекдоти за това.
Скрит текст:
А аз съм на Сам вкъщи Wink

# 282
  • София
И преди да влязат в киното - всичките "правени" звуци/ефекти/шумове - се използват в радиотеатъра. (За което е и студиото на БНР, като част от "пособията" - пътечки, под от дърво, камък и пясък и т.н. - са в огромното прословуто 1-во студио).

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 11:03 от EmBrother

# 283
Отново много добър епизод Joy

# 284
Братленца, днес беше тегаво за гледане

Общи условия

Активация на акаунт