КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 31 493
  • 574
  •   1
Отговори
# 285
Тъкмо и аз се канех да пиша за Константин - никакво чувство за хумор, само лигни ниво 5-годишно лАпе, идващи от 50-годишен мъж. Може и да не беше само негова вината де, ама него конкретно едва го изтраях. Пълен контраст с вчерашния епизод, който също изгледах днес и от сърце се посмях.

# 286
Освен това, Емануела предния път беше поназубрила отговори, а днес беше кръгла нула, да не кажа дори пълен минус.

# 287
  • България
Повече без чалгаджии, моля. От много дискотечна култура мозъците им са препържени. Позволявам им да поканят Есил Дюран като представител и на чалгата освен поп и джаз музиката и Камелия Тодорова в един епизод.
Есил е и колежка на Милица, имат общ концерт с Камелия Тодорова.

# 288
Не, не, не, никакви поп-фолк изпълнители повече, много са трудни за гледане, не са за такова предаване!

# 289
И аз останах разочарована от този епизод. Предишният беше един от най-забавните, а този наистина беше тегав. Искаше се на Коцето да бъде забавен, но не му се получи.

# 290
Добре, че беше "Кой да знае" по Коледа, че иначе нямаше какво да се гледа по ТВ.

# 291
Заложих на тиква на въпроса за "Хан Аспарух",то пък излезе друго...! Yum

# 292
  • София
Константин на няколко пъти се озъби на Сашо, много арогантно му каза да не го прекъсва.. Нещо много насериозно се е взел..

# 293
Видях част от епизода, но не харесвам чалгари и превключих. Той не си ли е по принцип такъв - спомням си от преди години, че по разни сайтове пишеше, че е забъркан с наркотици?

# 294
  • София
Аз редовно си следя любимите Милица, Сашо и Пъдев, но заради тоя противен и лигав чалгаджия превключих. И само как си сваляше и слагаше очилата непрекъснято - бляк. В допълнение на колежката му очите са плашещи.

# 295
Аз редовно си следя любимите Милица, Сашо и Пъдев, но заради тоя противен и лигав чалгаджия превключих. И само как си сваляше и слагаше очилата непрекъснято - бляк. В допълнение на колежката му очите са плашещи.
Веждите ѝ все едно за Хелоуин ги е рисувала.

# 296
Точно на Коледа избраха такива участници!!! Не съм гледала другаде въпросния, но сякаш "не беше сам".

# 297
Видях част от епизода, но не харесвам чалгари и превключих.
Много правилно.
А същите минават и през Аз обичам Б-я.

# 298
  • София
Чел съм, че продуцентите на поп-фолк изпълнителите плащали на такива предавания да участват с рекламна цел.

# 299
Може. Но тези, които не слушат този стил "музика" няма да прослушат, заради такива участия. По-скоро да е реклама към чалгарите, които евентуално да се позаинтересуват от някой концерт или нов албум на такъв "певец", който гостува и го каже уж невинно... като скрита реклама.    Същото важи и ако гостува Соня Йончева и я гледа някой чалгар, той няма да прослуша оперна и изобщо класическа музика, заради такива гости в предавания.

Есил Дюран иначе я канят по всякакви предавания и на всякакви теми. Особено в деня на изборите винаги гостува по всички телевизии да разсъждава за политическата обстановка. И започва логореята, друг не може да вземе думата.  Както и Ивайло Нойзи... закъде без него Grinning

Общи условия

Активация на акаунт