КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 28 334
  • 528
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Пропуснах първите 2 питанки. Причиних си да ида оттатък и да видя кои са в Черешата (снощи изобщо не отчетох, че стартират). Ами, не са моите хора - и го написах в тамошната тема.
По-добре слама по ягодите, отколкото сланина на Курбан Байрям - шегувам се, но и не. Та, ето ме завърнал се.
ПП. Влага и сянка - туй ще да е ягодовия въпрос; като едното липсва, ама го броят като синоним. Май не е.

# 376
Аз предположих гъбички, но не го знам.

В Черешката не са ми познати, но не ги харесвам.

# 377
  • София
Абсолютно вярно, че повече от 1 отговори бяха верни (разлика в години и "пособия").
КБ-325А - КБ дали не значи "картофо-белачка"?
(ПП. Боже, имало и подходящ фритюрник към белачката; ами затова не се и питам: защо германец не е измислил чушкопека.)

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 20:56 от EmBrother

# 378
При въпроса за пирамидата тя през цялото време говореше за откритието на италианците от миналата (25-та) година, а те питаха за кухината, която беше открита по-рано и Хауас обеща на Джо Роугън, че тази година ще я отворят. И след края на въпроса пак не се разбраха, че говорят за различни неща.

# 379
  • София
И аз май хванах, че бъркат годините на "поредната" скрита/открита камера. А Джо Роугън ще види какво има вътре, когато Заки отиде при фараоните... (за съжаление; най-тесногръдия шеф-египтолог, който цял живот трепери отвътре да не изскочат зелени човечета).

# 380
Заки до сега сигурно е забравил не само обещанието, а и това, че е ходил при Роугън.

# 381
  • София
Приятно ми беше. До утре. По-добре КДЗ на вечеря, отколкото цяла нощ киселини след Череша с тия там.

# 382
  • София
Тази вечер Сашо така се беше развихрил...направо ни въпроси следях, ни нищо, но много се смях Simple Smile

# 383
Имах нечакани гости и изтървах. Къде може да се гледа повторението, с крайчеца на окото видях, че имаше емоции със стола и Кадиев, та ми се гледа.

# 384
  • София
Ето страницата на бТВ, където вчерашното КДЗ е в 3 части.
https://www.btv.bg/shows/koi-da-znae/
Ето го и в бТВ+
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/71267/koy-da-znae/sezon-5 … boneva-06-01-2026

# 385
Или с просто с връщане назад, нали може до 7 дни. Даже тази сутрин пуснаx предаването от снощи. Тази от отбора на Пъдев в дублажа ли работи?

# 386
Сашо, според мен, трябва малко да поспре с участия и "развихряния". Всяко нещо трябва да е с мярка. Напът е да стане Рачков втори номер.

# 387
  • София
И тази вечер (с въодушевяващ мазохизъм за тамошната им седмица) хвърлих едно око оттатък: ще има кисело зеле с червен пипер и 2 вида купешки туршийки. Ами, то на моята маса е същото - какво да им гледам на онези. Simple Smile
 Честито и на именяците! Wine Glass
И... кой да знае, може да ни очакват неочаквани питанки. За отговорите отговарят ония там.

До едни реклами време, впечатления: Лили(то) е мила и добра, но някак материята от КДЗ не попада в ареала на познанията й. Май. Пъдев затова ли е поел инициативата там?

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 20:29 от EmBrother

# 388
Два пъти спаси положението Лилия. Харесва ми, че са ненатрапчиви гостите.

# 389
  • София
И Лили, и Ванчето (Щерева - да и честит празника днес,  преди няколко предавания я гледахме) изглеждат наистина много добре - загладени и свежи. Предполагам разни ботокси и т.н подмладявания, ама някак няма емоция на на лицето. Смеят се, чува се звук, а на вид е странно.

Общи условия

Активация на акаунт