КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 30 697
  • 569
  •   1
Отговори
# 555
Милица и Пъдев се бъзикаха с коментарите във фейса по техен адрес. Значи ги четат.

# 556
Милица и Пъдев се бъзикаха с коментарите във фейса по техен адрес. Значи ги четат.
Е, защо да не ги четат?

# 557
Аз умрях от смях точно когато разказваха какви неща са прочели по техен адрес Joy А Милица е абсолютно права, че хората станаха много докачливи и чувството за хумор и самоирония все повече изчезва за съжаление...

# 558
  • София
Снощи не довърших - щото чакахме едно куцо пиле да доди в телевизора. Е, не доде. (То у нас какво ли идва - сигурни са само сметките и данъците...)
Добра пред-почивна вечер на групата. Уж умни хора са седнали там. Дано! Забавлявайте се, банда!

Simple SmileА по повод въпроса (май нямам отговор, гледам др.спортове) - имаше преди 20-тина год. един мач на футб.ни национали с Австрия там. Нещо бяхме май заминали, та не беше и важен (ако помня добре). Но коментаторът ще се помни форевър от феновете, гледали по ТВ. Нямало спийкер и бяха завели някакъв дипломат/секретар/културтрегер от посолството. Той говореше на Вие, играчи и съдии бяха в ефир "Г-н Кранкъл подава на г-н Едикойси..., а съдията г-н Съдия в момента ползва свирката си за да..." Не съм търсил, но вероятно го има в тубата. Никога няма да забравя: не помня нищо от мача. Помня "оня", който даже накрая отпусна поне 2 мин. за да обясни защо часовникът на г-н Съдията е точен и меродавен (понеже, вероятно, бил швейцарски). Simple Smile
Дяволе, поздравявам те с този спомен и онзи величав коментаторски 90-минутен миг.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 20:14 от EmBrother

# 559
  • у нас
Весело настроение на всички и трайно попиване на знания тази петъчна вечер!

# 560
Залагам на Ирландия и Уелс. Народите на двете страни са страшни инати... Yum

# 561
  • София
Хубава вечер. Хубав финален въпрос. И греда за публиката в добавеното време.
На Сашовото намигане за аспирин и презервативите в аптеката сме се смели цялото домочадие. Жертвахме 30 мин. от Олимпия-откриването и не съжалявам.
Хубави почивни дни на всички! По-топло време, почивка, спокойствие, софра и любими занимания!

# 562
Оx, пак спортни коментатори. Не знам дали ще догледам. Много досадни са ми всички от този бранш. Където и да гостуват, уж да коментират някакви събития извън спорта, все го обръщат на тема спорт и заливат с офтопик цялото си гостуване. Камен Алипиев го прави непрекъснато, и в Преди обед, и в Кой да знае, и в Аз обичам България, и в Пресечна точка.... Това си е явно някаква професионална деформация, но като са го поканили да коментира политика, вечно да го избива на спомени за футбол... ми е леко тъпо.

# 563
  • София
Очаквах повече от ерудити като Ибришимов и Борисов, особено Ибришимов.
Всички в купом се изложиха.
И четиримата.

# 564
Фолк певци не искате, спортни коментатори не понасяте, не искате участниците да се повтарят, още претенции?

# 565
За актьорите, писателите, музикантите (не чалга) и въобще за хората на културата никой нищо не е е казал, мисля Wink Sunny weekend:)

# 566
Бг не е САЩ, няма милиони популярни ТВ лица, че да угажда на всеки зрителски вкус. А и никой не задължава хората да гледат нещо, което не им харесва.
Последните дни и тук се промъква негативизъм.

# 567
  • Разпиляна във въображението
Все още имат избор от 100-гривни, от Предателите, и сега от "Вяра, Надежда, Любов". Ще намерят участници. И да пускат поне веднъж месечно докторите Simple Smile

# 568
И тях няма да харесат Grinning

# 569
Ако става дума за докторите, мисля няма човек, който не ги харесва. Виж, повечето фермери, ергенки, гривни само като ги чуя как говорят...

Общи условия

Активация на акаунт