КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 28 421
  • 528
  •   3
Отговори
# 195
Чудесен тандем бяха Милица с Ути. Продължавам да се удивлявам на знанията на Милица. И какъв късмет. Точно сутринта да й попадне информация, която ще й донесе победата вечерта.

Да, ама какво зацепи с този монокъл? Това за пирамидите е много лесно - те са строени преди близо 3000 години, а Клеопатра е някъде около нулевата година. Но явно бяха изпаднали в заблуда колко са стари пирамидите.

# 196
Тази информация и на мен ми попадна, актуална е.
Поли Генова ме изуми колко знания по всякакви теми има.

# 197
Чудесен тандем бяха Милица с Ути. Продължавам да се удивлявам на знанията на Милица. И какъв късмет. Точно сутринта да й попадне информация, която ще й донесе победата вечерта.

Да, ама какво зацепи с този монокъл? Това за пирамидите е много лесно - те са строени преди близо 3000 години, а Клеопатра е някъде около нулевата година. Но явно бяха изпаднали в заблуда колко са стари пирамидите.
И аз бях за първия отговор Хеопсовите пирамиди. И познах. Най-логичен ми звучеше. Не знам какво се заби в този монокъл.

# 198
  • София
Хайде, банда многознайковци, още една топла седмица започва с обещаваща вечер (и вечеря у дома пред апарата) със златни момичета и Пъдев без мустак. Да видим кой какво и докъде...

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 21:59 от EmBrother

# 199
Жълтите дрехи...?

# 200
  • София
Ха-ха, deaf, (да го напиша внимателно, че да не е обидно Simple Smile) - ако приемем, че японците са "жълти", ако носят и жълти дрехи, улиците ще се изпълнят с едни "жълти петна", които може да стряскат чужденците-туристи - особено недобре виждащите.

Знам го това - не, че го ползвам. Има безбройни статии в нета с трикове са мобилните телефони: общи и по марки. Някои наистина са полезни.
Скрит текст:
За еднократно скриване на номера преди да се обадите, наберете #31# преди телефонния номер на абоната. За да покажете номера си, когато е постоянно скрит, въведете *31# преди телефонния номер.

Пъдев, браво! за чука и кламера (дори и да не се окаже, ама как да не е). Абсолютно практично бързо 3Д мислене.

Змия. Култово (чак мотопед не, но разни животински глави - свинска или говежда - не е изключено).

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 21:01 от EmBrother

# 201
Пъдев е махнал мустака

# 202
Направо се е подмладил и разхубавил без гадния мустак Heart Eyes

# 203
  • София
Хубава вечер ми беше (дано и за вас - така), радвам се за отбор Милица.
Добра седмица да ви е, всичко да ви се случва както трябва!

# 204
  • Разпиляна във въображението
Имам чувството, че основно Милица нацелва въпросите с 600 лв.

# 205
  • у нас
Ехее, днес какво става? На отбор Пъдев не му върви. Нула лева, а Милица са с 2100 лв.

# 206
  • София
Имах гости и не съм гледал с обичайното внимание (и веселие). Но виждам, че има отчетени любознайковки вече. Наистина, отбелязаха май друг нов рекорд - на полувремето много на нула!
(Докато съм на въпроса с къртичините - това си е аерирана пръст, тъй мисля.)

ПП. Ами, всъщност, влязох и за друго: уж достоверен източник ми рече, че преди сеанс, получават лист/листове със стотина питанки и отговори и го четат - колкото време му отделят. Та, може и да не е само късмет и познания. Имам доверие в изявлението над 50%, но Кой да знае?

Ако пропусна: от сега - хубави почивни дни, слънчице, лениви занимания и никакви грижи!

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 21:59 от EmBrother

# 207
  • гр. Шумен
Имам чувството, че Христо откакто е с този мустак, ни една игра не може да вземе (особенно напоследък). 😅😭

# 208
  • у нас
Имам чувството, че Христо откакто е с този мустак, ни една игра не може да вземе (особенно напоследък). 😅😭
Той го махна.

EmBrother, интересна информация. Понякога не ми се ще да вярвам, но пък като се замисля, това обяснява много всестранната информираност и заинтересованост, която показват и не е свързана само с обща култура.

# 209
  • гр. Шумен
И аз така реших, че ама снощният епизод пак беше с мустак! 🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт