КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 24 421
  • 461
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Хоби догингът наистина го имаше по-преди в същото предаване в малко по-друга форма.

Присъединявам се към по-раншно (тазвечершно) мнение за Тото: и допълвам - дървен философ. Разочарован съм. Но за Орозов научих и аз.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 21:23 от EmBrother

# 406
Хоби догингът наистина го имаше по-преди в същото предаване в малко по-друга форма.
Нали? Бях сигурна в отговора.
И за Апостолов също имаше подобен въпрос, още като го прочетоха и се сетих (за женския футбол).

Обаче въпроса за Мито Орозов е супер, много вдъхновящ и мотивиращ. Просто му се накефих!

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 21:27 от Тук там

# 407
  • София
Разгеле, и Милица да спечели. При верни отговори - едното евро повече на Пъдев пак щеше да ги събори.
BTW-впечатление: С ежедневното снимане/излъчване на играта, на екипа им се налага да мислят още повече питанки. Появяват се вече и по-сложни, свързани със знание (че и специфично, специализирано). Извън антилогичната, смешна форма на КДЗ. Но на мен ми харесва.

Добра седмица да е и да сте здрави и късметлии.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 12:38 от EmBrother

# 408
По въпросът за хоби догинга Тото беше много прав, че почистването на кучешки изпражнения никога не е доброволно, а насила. Живеем в тази реалност по улиците и градинките.
Изуми ме отговора обаче...очаквах да е йога с кучета.

# 409
Във връзка с хоби догинга. Във фейса – видео. Момиче в жокейска униформа стои отпред на коня и му слага въобръжаем оглавник на главата и му го "върза". Хвана въображаемите поводи и тръгна,а коня покорно я последва. SatisfiedJoy

# 410
Беше много логично отговорът да е разходка на въображаемо куче по аналогия с популярното Тамагочи някога. Хората си въобразяваха, че се грижат за нещо си. Та ги има тези въображаеми разходки, грижи и пр. ролеви игри.

# 411
Тото беше много прав, че почистването на кучешки изпражнения никога не е доброволно, а насила. Живеем в тази реалност по улиците и градинките.
В моята реалност на 20-на "кучкаря", само 2-3-ма не си почистват след домашния любимец. Но то и в големите европейски градове е така, явно е човешка черта, ама ние да си помрънкаме Laughing

Очаквах Тото да е неприятник от типа на Коцето, но интересно, че ми пасна в пейзажа този врачански пустняк (сам се нарече така) Stuck Out Tongue Winking Eye

# 412
  • София
Добре почва! Еротично и на диалект. Да видим докъде ще я докарат... (Замислям се, че май - вече - не ми е важно кой участвал, кой не, а да е интересно и да има готини питанки. Опитвам даже да си изчистя спомена от някои - особено, когато си струва, да ги гледаш пак. Д-р Ненков, примерно. В тоя смисъл.)

# 413
"Да се сложи замразена сьомга в тигана! Тоя отговор ме разби. SatisfiedJoy

# 414
Това за овошките е направо подигравка, също като въпроса за безплатното паркиране в зелената зона на електроавтомобилите.

О, докторите бяха велик тандем. С удоволствие бих ги гледала не само веднъж, много са готини! Heart

# 415
  • София
Опитвам се да си представя нашите В.Велев, Домусчиев, оня с опашлето от кръчмите... като възрожденски капиталисти. И не успявам. (Както след 9.9.44 и сетне 10.11.89 замотаха разни неща от историята ни, да вземат да ги забранят тия "епизоди" и личности от израстването на Б-я, понеже само тъга носят. А и не са им изгодни изобщо.)
Съжалявам за отклонението.

# 416
Зелен или индиго?!

# 417
Гергана да не си е правила нещо. Много ми изглежда подута в лице.

# 418
Не може да са табелите.
Залагам на ревовете...

# 419
Много ме заболя от въпроса за Леонардо, аз като негов върл "фен", направо трудно го преживях, че не знаеха за огледалото. Та това е просто толкова известно, колкото и Джокондата.

Общи условия

Активация на акаунт