КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 25 401
  • 472
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Съжалявам, но имам лични предубеждения към Дюзев (и не, не сме били заедно в Дарик), но "ранобудния" Щерев го харесвам и уважавам. Ама защо все едни и същи? Толкова ли няма мераклии да участват там?
Малко се разтроявам: КДЗ, шампионска лига и бенефис в Мексико с отбор от ветерани на ФИФА. Не зн. отговора, и аз съм за Оруел.
ПП. Научих нещо! Кучето изяло мишките и хората. Ценно!
ПП.2. "Норич" или "канарчетата" (както нашия Бот.Пд) не са сред грандовете и се колебаех м/у подаръчета и цвят.
ПП.3. Гномон(ът) и аз знаех, че е свързан с часовници. Добре тук.
Скрит текст:
В Мексико - местните старци и ветераните на ФИФА завършиха 5:5. Абе стават си, още легендите...
Напускам малко преди края.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 21:30 от EmBrother

# 466
На Пъдев му върви на гимнастички, Боряна Калейн му беше сефтето.
Да видим как "художествено" ще мине епизода Stuck Out Tongue Winking Eye

# 467
  • София
Ми хубава му е прическата на Пъдев. Екстра е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 468
Сговняса ми се настроението, и нещо вече хич не ми е кеф. Така че предпоследния и последния въпрос ги пропускам.

# 469
Скучничък беше тоя епизод. Може би щото гостите бяха много стегнати. Ама и Милица и Пъдев нещо май не бяха във форма.

# 470
  • София
На мен ми хареса - получих дозата смях и настроение.

# 471
Хиена,може би?

# 472
Който не гледа Дискавъри бърка. Хиената е с най-здрава захапка от сухоземните хищници, което и позволява да троши бедрени кости и да изяжда костния мозък, останал след лъвовете, които не го могат това. Но иначе абсолютен шампион е крокодилът. И бялата акула не може да се мери с него.

Общи условия

Активация на акаунт