КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 3

• 25 999
  • 488
  •   4
Отговори
# 480
Дует Мания

# 481
Ами на мен им убива желанието, когато баш на късмет Милица точно двата отваря. Или баш първия. Затова трябва това да се махне. Не е честно.
Въпросите са два, капитаните са двама. Както написах и в предишния си коментар, дадените отговори невинаги са верни. Да не говорим, че накрая по-често печели Пъдев, а е с далеч по-тесен набор от знания от Милица.

Прекалено сериозно приемате силно развлекателно предаване.

# 482
  • Бургас
Никакви конспирации не виждам аз и се забавлявам на макс.Simple Smile

# 483
Много съм далеч от забавление на макс, но предаването много удачно ми служи за фон докато си тракам на компа. И има интересни попадения, само дето рекламите са толкова дълги, че забравям какво всъщност гледам.

# 484
Наистина. Ако има от какво да се оплачем, това са рекламните блокове.

# 485
  • Бургас
Аз си ги пускам 30 минути след като са започнали и превъртам рекламите.

# 486
Кадиев беше смешен,когато се пошегува за бъбрека си и Швейцария... Joy

# 487
Ами на мен им убива желанието, когато баш на късмет Милица точно двата отваря. Или баш първия. Затова трябва това да се махне. Не е честно.
Въпросите са два, капитаните са двама. Както написах и в предишния си коментар, дадените отговори невинаги са верни. Да не говорим, че накрая по-често печели Пъдев, а е с далеч по-тесен набор от знания от Милица.

Прекалено сериозно приемате силно развлекателно предаване.
Ама най точно казано ! Прекалено сериозно.....Не умеят много хора да се забавляват! И без това всичко около нас е напрегнато...Едно хубаво, забавно и позитивно предаване ни поднесоха и за него все мрън,мрън! Забавлявайте се хора,от една точица,от една усмивка извлечете позитивното!

# 488
  • Разпиляна във въображението
Забавляваме се, споко. Предаването го харесвам, което не ми пречи да споделя какво ме дразни, нали?

Общи условия

Активация на акаунт