Какво направих днес за себе си? тема 24

• 7 867
  • 144
  •   1
Отговори
# 120
  • Mediterraneo
Оползотворих един купон за 20% намаление на парфюмите в любимата дрогерия и купих по един парфюм за мен, ММ и щерките. Много доволни останахме всички.

# 121
Ако е същата, за която си мисля (Muler), при мен миналата седмица имаха 30% намаление на парфюми и козметика, съответно купих по парфюм на половинка и деца като част от коледните подаръци.

Инак днес- тренировка и разходка в гората до нас.

# 122
  • Mediterraneo
Същата. Само 20 при нас за днес и утре. Хич не успях да прибера за изненади за Коледа, направо ги раздадох Simple Smile

# 123
  • Пловдив
Пилатес реформър, маска на лицето, купих си една блуза и риза.

# 124
  • някъде другаде
На екскурзия съм.

# 125
Направих дълга разходка, купих си една блузка и някои дреболии. Има слънце и студен вятър, много освежаваща комбинация, мога да си нося шаловете вече. Радвам се, че най накрая времето стана прохладно, дори се чудя следобяд дали да не излезна отново.

# 126
  • Козлодуй
И аз се радвам на студеното време Simple Smile Създава ми повече уют у дома Simple Smile

# 127
Почистих си лицето с парна баня в къщи, направих си и маска. Сега гледам филм сгушена в топло одеало.
(п.с има ли мацки спазвали диетата на Ваня Червенкова?)

# 128
Разходка из Елена.

# 129
Благородно завиждам. Не бях ходила от 20 г. Миналия месец се разходихме с момчето ми. Обмислям скоро да повторя.

# 130
  • София
Баничка Simple Smile

# 131
  • на брега на морето
Наслаждавам се, лежейки на плажа, все още е топло и приятно - 25 градуса в момента ( Майорка). Nature Sunny

# 132
Разходка, купих си яке.Липсва ми циганско лято.

# 133
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Карах колело 10км покрай река в италианската провинция. Беше приказно-магично-невероятно изживяване. И пих най-хубавото капучино в живота си на селския мегдан на едно мъничко приказно селце. Благодаря за този ден! Heart Eyes

# 134
Наруших си хранителния режим. Купих си за закуска рогче с боза. Толкова хубаво миришеше покрай закусвалнята, не можах да устоя.Сега за да изгоря калориите ще чистя апартамента.

Общи условия

Активация на акаунт