Какво направих днес за себе си? тема 24

• 6 620
  • 115
  •   3
Отговори
# 90
  • При децата ми
Излязох извън апартамента за пръв път от сряда, разходих се из квартала и се чувствам почти здрава.
Преди 16 години на този ден дадох живот на едно страхотно магаренце, диво, независимо и непокорно, с добра душа и малки дяволи в очите, палаво и пълно с идеи момче, с което много се гордея. Децата ми са много свестни и ми носят само хубави емоции, пу-пу.

Ева+, аз преди 22 години, на този ден, 28.09. дадох живот на също толкова упорито, диво и прекрасно момче! Което вече е почти мъж и с когото много се гордея! Heart

Момчето ти е набор на дъщеря ми.Simple Smile

Живо и здраво да ти е момчето! Flowers Four Leaf Clover

Волейболистите - прекрасни младежи! Невероятни! Адмирации!

# 91
Честит ти рожденик, Хриспа Heart
Здрав и късметлия да бъде!

Ще работя от къщи тази седмица, поне да не сея бацили на колегите. Получих ценна похвала от шефката и съм доволна.
Допълвам - видях в една фейсбук страница много на брой чисто нови чаши, кристални от едно време. Не ми трябват, поне две години няма да имам място да ги сложа, не пия ликьор, не ми се дават толкова пари, обаче ги искам! И писах на продавача. Ако имам късмет, ще ги купя.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 20:01 от Eva+

# 92
  • София
И вчера и днес малко разходка!

# 93
  • София
И аз вчера се разходих в обедната почивка, мисля днес пак да го направя. Бонус днес - има и слънце!

# 94
Вчера и днес имам планувани разходки в обедната почивка. До Спиди. И Еконт. Тялото и душата се радват, но портфейла - не толкова Simple Smile

# 95
  • При децата ми
След работа имам уговорка от вчера за вечеря с две приятелки.

# 96
Последните дни се наслаждавам на осъзнато време със семейството.
Семейни закуски и вечЕри. Разходки.
Гледане на хубави филми и забавни сериали заедно.

# 97
  • Sofia
Купих си дамска чанта. Клонях към раничка и си бях набелязала два модела, но като я видях, реших, че това е моята чанта.

# 98
Отделих време за шевната машина. Стесних си риза и панталон, нищо че захладня. И цип на една чанта сложих. Доста си играх, но крайният резултат ми харесва.

# 99
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Маникюр Heart Eyes
За пръв път ми правят френски - харесва ми.

# 100
Един час народни танци. Сега отмарям с един джин с тоник

# 101
Малък шопинг, маникюр и шийт маска 💅

# 102
Бях пред Ал. Невски и преживях посрещането на волейболистите! Незабравимо!

# 103
Бях пред Ал. Невски и преживях посрещането на волейболистите! Незабравимо!
Благородно завиждам! Много се радвах на момчетата, гордост за родителите.

# 104
Маратон с “Приятели”, под одеалцето и с кана чай. А, и няколко бонбона от руския магазин.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 08:38 от TuЛи

Общи условия

Активация на акаунт