Какво направих днес за себе си? тема 24

• 6 440
  • 112
  •   4
Отговори
# 105
  • някъде другаде
Реших да започна от днес сериозно диета.

# 106
Реших да започна от днес сериозно диета.
Успех! И аз трябва да се ограничат. Свалих едни 14 кг. и дотам. А трябва поне още 5 кг.

# 107
Димис, браво, много кг си свалила. Моите не мърдат, ама и аз не се старая. А имам плачевната нужда от едни -10 кг.😒

# 108
  • Варна/Благоевград
Купих си чудесна официална черна дълга рокля , стои ми супер, направо за мен е шита и една чанта , отдавна нося раници ,сега ще трябва да свиквам с нормална чанта .
Отидох на зъболекар, че нещо ме наболявяше един зъб с мисълта за пломба ,но пък се оказа ,че е от умъртвения ми зъб ,че като започна да го пили, той започна да се руши.... коронка ще слагам другата седмица и сега съм с напълно изпилен зъб,  добре ,че не се вижда ,че е заден кътник .
Много ми е странно , нямам вадени зъби и сега чувствам супер гадно ,че съм без зъб .
Днес съм вкъщи, пуснах пералня ,сега сушилня и чака втората . Ще наготвя един боб и съм цял ден на дивана с книжка .
Още не съм пуснала климатика ,но ми е студено и натам отивам нещата ,не че не съм по тениска и не мога да се облека ,но не обичам да съм вкъщи с дълъг ръкав .
Много рано тази години за климатици,  една 1ви октомври ...

# 109
Ям грозде, нищо че е калорично. Явно защото не е пръскано много му падат зърната като го брах. Лозите са близо до оградата и младежите от малцинствата го оглеждат. Обрах го, сложих го в щайгичка и го покрих с марля.

# 110
То всичко е калорично, но един живот живеем. За нищо на света не бих се лишила от сезонни плодове, ако ще всичката глюкозо фруктоза да е наблъскана в тях.
Готвя си зеленчукова мусака само за мен. Една седмица от както децата не са в къщи и за мое учудване се чувствам много дзен 🤪 С мъжа ми си гукаме като двойка гълъби, няма битовизми, няма " какво ще ядем" , няма пълен кош с дрехи за пране, банята е свободна по всяко време, абе идилия!

# 111
Аз гледам телевизия сама, синът ми спи, мъжът в командировка и аз на спокойствие.
Купих си краставица за салата и бях убедена, че ще е голямо дърво, но се оказа толкова вкусна и ароматна, че ме върна в детството.

# 112
  • София
Боядисах се. Купих си два сутиена и малко козметика. След малко лягам с книгата.

Общи условия

Активация на акаунт