Какво направих днес за себе си? тема 24

• 7 732
  • 144
  •   1
Отговори
# 135
Правих йога ( коляното ме боли по - малко вече), после изчистих навсякъде, сега пия кафе и мисля да отида да си взема още една блуза като вчерашната, но в друг цвят.

# 136
Пих кафенце, пуснах пералня и сега ме чака цял гардероб за пререждане.
Имам огромното желание да редуцирам голяма част от него 😅, дано се получи. От тези жени съм, които все си викат -ааа, може да я облека някога 😅, а тя не е обличана две години примерно.

# 137
Аз пък хвърлям в несвяст. Не съм ли го носила 2 сезона, значи няма да го нося, познавам се много добре. Следобяд и аз ще си наредя гардероба 🥰
п.п. взех още една блуза и един мекичък суичър. И 5 глави праз за свинско с праз.

# 138
Ох, обожавам праз 😁
Особено с доматен сок и малко зехтин 🙃
(Покажи ги тези блузки 😉)

# 139
Перат се в момента, после ще ги снимам. Не са нещо уау, най прости трикотажни, с отворено деколте, защото не понасям нещо да ми е по врата.

# 140
И аз пазих дрехи и миналата есен вече хвърлях. Да, ама сега като отслабнах си искам кафевия панталон.

# 141
Оффф, аз пък преди две години бях отслабнала ( малко 😉) и точно тогава си купих две връхни дрехи, които сега са ми лееееко опънати на бюста. Стават, ама всеки път когато ги облека ми напомнят какво прасе съм станала пак. Не са за хвърляне, но обличането им ми навява кофти настроение. Единственият вариант да си ги нося с мерак е пак отслабна.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 12:42 от мекичка*

# 142
Шматках се из целия град, купих хубава гривна за приятелка, висулка с кехлибар и хубава керамична подложка за чаша за сестра ми. Успях да мина през Самоводската чаршия, без да вляза в любимата сладкарничка, чувствам се герой! Минах и през продавача на стари книги и добре си поговорихме, купих си том на Стайнбек, че се оказах силно обезкнижена и това ме хвърля в паника. Времето е прекрасно, мързеливо, слънчево и пеят птички, сякаш е пролет.

# 143
Огромна разходка и обяд навън. Сега мисля да полегна с книга, пък слугинската работа после

# 144
Аз мързелувам. Но едно нещо не ми дава мира и се чудя дали да се захвана с него. Ако стане ще се похваля.
След час творене се роди Есенко. Не държа, че е уау изработка, но ми подейства успокояващо. ММ като видя масата изкоментира, че сезона на парцалчета, конци, синци започва.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 17:59 от Димис

Общи условия

Активация на акаунт