❥ Един от най-обсъжданите сериали за сезона, „Любов и сълзи“, ще се излъчи по ATV в петък, 19 септември, с първия си епизод. Баръш Ардуч, успешният водещ актьор в този сериал, създаден в сътрудничество между O3 Medya и Dass Yapım, говори пред Dizi TV за своя герой Селим и ключовите моменти от сериала.
🤩Баръш Ардуч: „Селим е специален герой за мен“
Отбелязвайки, че Селим има много разлики от другите си герои, Ардуч описа проекта по следния начин:
🤩#ЛюбовИСълзи обещава много. Имаме много силен актьорски състав и екип. За мен този проект беше и продължава да бъде интересно преживяване, защото Селим не е героят, с който зрителят е свикнал. Те ще видят нещо неочаквано. А за мен това е и нещо ново... Публиката ще види и дълбоко ще усети колко ценна е връзката между мъж и жена и семейните връзки, които са били забравени и оставени настрана🤩.
Успешният актьор добави още, че е много щастлив да се завърне на екраните на ATV след дълга пауза с толкова качествен проект.
🤩Както нашият режисьор, така и целият екип на филма направиха този процес невероятно лесен. Да работиш с такъв екип е голямо щастие🤩, - заключи той.