💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 51/

• 30 287
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Аз тази вечер няма да го гледам на живо, миналата седмица така по картинки изобщо не ми хареса и затова тази седмица няма да рискувам...

# 616
Благодаря, Дилеми. Hug Мисля, че точно за този образ бяха писали още преди да почне сериала, че е променен и няма да съответства точно на оригинала. Ще видим как ще е с напредването на историята.

# 617
Азисия, Емилия- оптимистки сте Grinning Аз хем не мога да си ги представя вече заедно без значение в сериал или реал, хем с риск да прозвучи налудничаво newsm43 не мисля за случайност това, че Керем имаше някакви отношения с Мелиса Сабанджъ.Satisfied

Слънце, според мен нататък нещата се раздвижват, но не се знае дали всеки ще го възприеме по този начин.Grinning

# 618
Чакам втори епизод. Марги нали писа, че се засилва действието.
Sunglasses

# 619
Ново от сета на “Любов и сълзи”

# 620
Гледам Миси слага напоследък епизодите на Ако обичаш силно с бг аудио, явно съм пропуснала, че са го излъчвали по някоя от нашите телевизии...

# 621
Ново:
https://x.com/Handemiycan/status/1971615617032871957
"Instagram акаунтът на Hugo Boss сподели видеоклип с известни личности и Ханде Ерчел, които присъстваха на модното ревю на HugoBossSS26"

П.С.
Марги, сериалът засега само по Войо и в Ютуб ги има. По тв-то не е излъчван.

# 622
  • Кърджали
Керем фейсбук ли си е направил? 🤔
В Туитър голяма драма кой профил е истински и кой е фейк....

Не. Пълно е с фалшиви профили на турски актьори и актриси, но са фалшиви. В Турция Фейсбук е популярен толкова колкото е популярен Туитър тук. Демек колкото да е без хич.
Повечето им известни личности имат профили в Инстаграм и Туитър /Туитър се ползва особено активно в Турция/

# 623
Чакам втори епизод. Марги нали писа, че се засилва действието.
Sunglasses

Миси, много ме радваш. Само ние имаме право да се бъзикаме с нашите хора. GrinningSunglasses

Марги, не са го излъчвали по ТВ, даваха го по voyo и от там явно е свален. Така и не го пуснаха по БТВ Стори, както се очакваше.

# 624
# 625
Интервю с новия актьор в "Любов и сълзи"

Какво беше онова в проекта „Любов и сълзи“, което те накара да кажеш „това е то“, когато за първи път се сети за него?

Когато прочетох сценария, бях невероятно развълнуван от многопластовия образ на Ерджан. Той е неуловим, но разкъсван между миналото и настоящето си, балансирайки на тънката граница между доброто и злото. Това е вълнуващ герой за актьор.

Какво чувство искате героят, който играете в този сериал, да предизвика у публиката?

Мисля, че най-много искам публиката да няма ясни чувства към Ерджан. Честно казано, искам да са объркани; искам да намразят Ерджан в една сцена, но в друга да се чудят: „Чудя се дали е прав?“ Ерджан не е едноизмерен персонаж. Най-хубавото за мен е, че публиката постоянно ще променя мнението си за Ерджан и ще го следи с любопитство.

Как бихте реагирали, ако ви се случи нещо подобно на случилото се със Селим? Все пак бихте ли се развели?

Това, през което преминава Селим, е много трудно; всеки може да реагира различно. Мисля, че в такава ситуация човек иска да сподели всеки момент.

Невъзможна ли е любовта без сълзи?

Това, което наричаме любов, не е просто смях; понякога е плач, понякога мълчание. Ето защо сълзите са естествена част от нея.

Има ли някакви общи точки между теб и героя Ерджан или са хора от съвсем различни светове?

Мога да открия нещо от себе си, особено в превръщането на преживяванията в сила, анализирането на нещата, които му се случват в живота, и ученето от тях. Но като цяло Ерджан е много различен от мен. Неговият поглед върху живота, методите му, реакциите му са напълно различни.

Какво те мотивира на снимачната площадка?

Работата на снимачната площадка е наистина екипно усилие. Ние сме тези пред камерата, но зад нея се крие цял един свят. Дългосрочната работа понякога може да бъде изключително изморителна. Екипният дух е изключително ценен през тези моменти. Работата с екип, който се подкрепя, смее се заедно и е рамо до рамо, когато нещата станат трудни, е изключително важна. Особено в трудни и изморителни дни е изключително мотивиращо да чувстваме, че работим заедно като екип, а не сами.

# 626
# 627
# 628
Гореща новина:
Керем и Гюнфер са се скарали днес и той я премахна като негов мениджър от Инстаграм профила си.

По- рано през деня Гюнфер пусна само едно стори с това на предстоящия сериал на Ханде, но нищо за "Сърцебиене" ( както миналата седмица когато излезе резюмето на епизода и снимките) или от списанието, на която корица е Керем.

# 629
Тинче, нека да не бързат да се радват феновете. Керем и чичото махна от описаниета на профила си преди няколко месеца, но наскоро като беше в Испания пак бяха заедно. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт