МОН - промените продължават (8)

• 25 941
  • 546
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Къде да му пиша на тоя...на имейл на МОН ли?
Искам да задам въпроса що не спазва процедурата?
Тук  priemna@mon.bg С копие тук e.kostadinova@mon.bg и a.rusakova@mon.bg Аз също бих сложила копие и до омбудсмана и комисиято по образование в НС.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 21:39 от sanaka

# 316
  • София
И аз мисля, че е добре да има копие до омбудсмана.

# 317
  • София
kon@parliament.bg - Комисия по образованието НС
 priemna@ombudsman.bg - Омбудсман

# 318
Къде да му пиша на тоя...на имейл на МОН ли?
Искам да задам въпроса що не спазва процедурата?
Тук  priemna@mon.bg С копие тук e.kostadinova@mon.bg и a.rusakova@mon.bg Аз също бих сложило копие и до омбудсмана и комисиято по образование в НС.
Аз писах на тези емейли, освен това до омбудсмана и до Белобрадова.

Майка на седмокласничка съм.

П. П. Колебаех се дали да пиша и до комисията по образование в НС. Утре ще изпратя копие и до тях.
От МОН имам входящи номера на писмото.

# 319
Мда, благодаря за имейлите.
Не издържах до утре и пратих до всички току що.

Тоя господин като няма топки да мине законовата процедура, да отлита.

# 320
  • София
Вълчев вече започна да дава леко заден, има нови журналистически статии от днес. Така че пишете.

# 321
https://www.mon.bg/project-document/konczepcziya-za-promyana-na- … i-po-chuzhd-ezik/

Това какво е..друго ли. Пише концепция за чужди езици..консултация от 3.12.2025 до февр 2026?
На имейла под нея писах първо.
После и на вашите имейли.
Общо 3 пратих.
Утре пак...

# 322
  • София
Не, това е концепция за промяна на учебните протрами, а не на учебните планове. И са само общи приказки.

# 323
Не знам за кога праща тия хартийки.
Стола му се клати, хората са по площадите..не искат това мутренско правителство, тоя седнал писма да пише. Да сяда оставката да си пише..и да я разпрати.

# 324
  • София
Еми, той затова се опитва да твори глупости по незаконосъобразен начин, защото за законосъобразния няма да му стигне мандатът. Joy

# 325
  • София
Тъпото е, че ще прецака тазгодишните седмокласници, защото, докато падне правителството, училищата вече ще са си предали план-приема и МОН ще са го утвърдили. Ако правилно съм разбрала - нали до 12.12. трябва да е предаден?

# 326
В мътни води, риба лови...тъй..тъй...

# 327
  • София
Аз имам въпрос - ако падне правителството и дойде служебен МОН, той може ли да отмени новия вариант на НВО в 7-ми клас и да ги пусне да се провеждат по стария?

# 328
  • European Union
Не знам как си представяте директор с топки. На практика РУО просто не приема подадената заявка от училището и нарежда устно на директора да се съобрази с указанията. Къде точно трябва да подаде заявката с разширено изучаване на език? Как да прескочи РУО, на които трябва да подаде приема за следващата година?

# 329
  • София
Аз имам въпрос - ако падне правителството и дойде служебен МОН, той може ли да отмени новия вариант на НВО в 7-ми клас и да ги пусне да се провеждат по стария?
Ако трябва да сме нормативно прецизни /въпреки че министърът не е Joy /, не може. Защото заповедта за определяне на формата и включените в изпита предмети, следва да се издаде преди започване на учебната година. Ако имат воля и решат да не са нормативно прецизни, колко му е да издадат една заповед за изменение на сегашната. Но това специално не ми се вярва да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт