Отговори
# 645
Благодаря Емка 😘 за пожеланието и подаръчето 💝

# 646
Жив и здрав да е тате и хубави моменти да имате с него че няма по ценно от това
Гледай да ги трупаш докато все още е до теб!🤍

Серка е ОГИН

Красота за талисмана.❤🔥

# 647
Мерси мило 🌻🤍 и много си права че такива моменти са безценни. Heart  

Ех, какъв сладурски подарък на талисмана. Много ще й отива на Молка 😋

# 648

Flowers Tulip ФЕМИ* честит празник с пожелание за мноого здраве,
успех, късмет и разбирателство в семейството ви..
за мен е удоволствие че дори и само виртуално
всичко споделено м/у нас във форума устоя на добрия тон
и настроение с много усмивки през годините,
 благодаря на теб и останалите съфорумки*/*
 с които споделяме красивите ни любимци
Kissing Heart
Скрит текст:

# 649
Софи 🌷 Благодаря ти ! Kissing Face

Така е през каквото и да сме преминали през годините успяхме да се запазим. Какво ли не съм видяла в стажа ми във форума но напоследък направо съм изумена! Всеки отговаря за себе си.

# 650

Честит да е баща ти, Феми! Жив, здрав и само радостни дни да има. Пожелавам веселие и хубави моменти на цялото семейство!

Извинявам се, но днес нямам снимки на никой от любимците! Обаче ви се радвам на всичко споделено 🥰😍 Не знам как успявате с ежедневният ритъм и споделянето на новини тук, но добре, че ви има. Вечер служите като терапия за почивка. Благодаря! 💐

# 651
Мерси много Дени ❤️ И наздраве още веднъж на всички. 🍷🍷🍷🍻
Радваме се че успяваме да те зарадваме в забързаното ежедневие и че ти приятно в нашата компания и всичко, което споделяме. 🥰

В тоя ред на мисли да ви споделя кой е най сексапилния Мъж на 2025 година - Джонатан Байли.
Не го знам този пич, но го чух по новините и да го обсъждат в подфорума.

Като ценителки какво ще кажете секси ли е ? Не е зле но ми липсва още Харизма. Иначе има тяло. Актьор бил.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 21:57 от femmi2

# 652
JoyАа-а нее.. само не секси гейове в темата, моля те.,
харесвам  истински мъже като любимците,
обратните на друго място
Confused

# 653
😅Ох сериозно ли е такъв ? Нема лошо ся трябва да сме толерантни. Няма да го слагаме повече, нито ще се интересуваме. Не сме изненадани от вкуса на американците.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 22:09 от femmi2

# 654
JoyАа-а нее.. само не секси гейове в темата, моля те.,
харесвам  истински мъже като любимците,
обратните на друго място
Confused

Не е гей, гадже е на Скарлет Йохансон 😂😂😂 Обаче, днес като го видях, хич не разбрах кое му е сексито. Хайванът няма нито вид, нито харизма, нито нищо, а ушите му са като пелингатори 🤣🤣🤣 Просто младите ги хоресват си някакви смотани и все такива ги избират.

# 655
# 656

Това съм го пропуснала, значи е грозен гей 🤪

И четейки статията от линка започвам да се чудя с какво някакъв сбъркан впечатли гласуващите, че се нареди до имена като Шон Конари, Том Крус, Ричард Гиър и още десетки други истински мъже 🤔

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 23:27 от DeniAra

# 657
Аз наистина ще се гръмна тази не е лоша актриса ама пак бивша на Доу дето ми я докараха АМАН вече.

# 658
Не мога да си представя, че този е обявен за най-секси мъж на списание People. Звучи ми като лоша шега, ама ми се плаче от безсилие.
Накъде отива светът?!
Свършиха ли се вече истинските мъже, та гейовете взехме да издигаме в култ.
Що не питат нас - да им посочим сексапилни мъже, та да въздишат след тях...

Диди, не разбрах, коя актриса ще заеме мястото на Съла.

# 659
Серай Кая. Тази мацка е бивша на Доукан поне така изглежда. Иначе сега снимат на някаква яхта днес май и там ще е смъртта на Доа и брат му. Шест месеца скок е писала Бирсен бизнес мадама изглежда след смъртта на съпругата си и брат си хептен ще е поставил фирмата като фикс идея нямам друго обяснение щом с бизнес дама ще му пишат историята. Позор че баща му се жени за 4-ти път за поредната трета млада. Еркан Авджъ сигурно ще го пишат с сестра му Нурсема.

Ще продължа да гледам ,че започнах и че Доукан е голям талант ама тия двамата не се преживяват лесно.
За Съла и Доукан ми е мъчно защото съсипаха целия замисъл сценаристите още в края на 1 сезон и пак всички ги обичат.

https://x.com/ecevdt/status/1984725869215064285

https://x.com/Lila1899288/status/1984709538461651160

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 01:23 от x BlackRose x the guardian team :)

Общи условия

Активация на акаунт