🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 33 534
  • 1 153
  •   80
Отговори
# 15
Не мисля, че Натали целенасочено попита Шермин за корекциите на носа. По-скоро тях ги е яд, че някоя без корекции получава най-много внимание там. Според самата Шермин всяка втора в България иска да изглежда като нея 😂

# 16
  • Melmak
Не мисля, че Натали целенасочено попита Шермин за корекциите на носа. По-скоро тях ги е яд, че някоя без корекции получава най-много внимание там. Според самата Шермин всяка втора в България иска да изглежда като нея 😂

Съгласна съм с теб! Това, като го чух от Шерминатора и припаднах. Българка съм, ама опазил ме Господ така да изглеждам!

За Лили - тя щом е бисексуална има най-голям избор! Много ще е яко да се хареса с някоя мома! 😁😁😁

# 17
Минавам само да кажа по повод подкаста на Алек и Царина, че тоя се е оженил за майка си. Изцяло и напълно.

Скрит текст:
Да, същото ми направи впечатление, още преди този жест или съм го пропуснала точно това. Но през цялото време тя все иска да вземе думата, че разказвала по-добре. То е факт, цветно и същевременно сбито разказва мадамата, но веднага се получава паралелът как майка му го поправяше. Самият Алек каза, че си мълчи. Събрали са се докато той е бил под стрес от предаването и тя понеже е намахана и добре говори, му е помогнала. Честно казано аз страст от Алеко не видях... мисля, че се разбират определено, но някак по приятелски. Когато го питаха какво харесва у нея, отговорите му бяха лишени от всякаква страст.

# 18
Ако Натали пита нецеленасочено, това говори зле за менталния ѝ капацитет. Кой възпитан човек би задал подобен въпрос на де факто непознат?! Лисица е тя, само как хамлетовски пред зрителя се чудеше кого да избере с клишето ума или сърцето. Какво сърце бре, моме, за ума хич и не питам. Кога се видяхте, кога и сърцето взе да месиш?! Пет пари не дава за ергените, на нея мнението на зрителите е важно. Вижте ме колко съм желана, невинна, емоционална и естествена, за разлика от ъпгрейднатите. Мдааа, ама каките не пасат трева и номерцата ѝ трудно ще минат. Гледала и им се възхищавала... Хаха, посмали малко, оля се.
Доктор Пи ми е най-странният образ. Че е едно от недоразуменията на образователната ни система всички сме наясно, но да се движиш в тези среди и хич нищо, нищичко да не вземеш?! Как изобщо му хрумна да я влачи с тези токчета из пясъците?! Как не успя да откопчае обувката без да я тръшне на земята?! Как реши, че носенето, след като я контузи, е жест?! Къде видя 99,99% уверение от нея, че ще му даде роза?! Той изобщо много ларж си борави с цифрите - не, че не можел да си позволи часовник за милион, ама... И утре този нелогичен човек ще държи нечии съдби в ръцете си! А с тази новопридобита известност, може и депутат да го направи някоя партия, няма много да се различава от голяма част от настоящите...
Увлякох се, но се ужасявам до какво дъно доведоха делегираните бюджети за толкова малко време.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 23:52 от usmihni_mi_se

# 19
Много правилно я пита Натали. Директно трябва да им се подиграват на тези карикатури.

# 20
Много правилно я пита Натали. Директно трябва да им се подиграват на тези карикатури.

Не е нормално жена с безброй корекции да има самочувствие до небесата и с най-голямата си наглост да каже, че всяка втора в България иска да изглежда като нея. Това е абсурдно

# 21
  • Melmak
Натали ми е симпатична за сега, защото наистина е красива и отваря кутията на Пандора, като злобните плашила ѝ завиждат.

# 22
Не е нормално жена с безброй корекции да има самочувствие до небесата и с най-голямата си наглост да каже, че всяка втора в България иска да изглежда като нея. Това е абсурдно
Човек гледа от собствената си камбанария. Ако обкръжението ѝ е предимно от кифли, които среща в чалга клубовете, пишман инфлуенсърките в козметичните салони и мутрички тип Красимир, нищо чудно, че е с такова убеждение.

# 23
Ами да си стои зад питането, защо извърта. Подиграват им се, но в повечето случаи зад гърба, както и ние тук. Колко биха ги нападнали директно? Аз не. Първо, защото имат право да изглеждат както решат. Второ, защото ми изглежда малоумно да тръгна да поучавам или подигравам директно непознати хора как изглеждат. А самочувствие имат, защото такива лисички като Натали шумно им се възхищават, а други направо подражават. Ако са игнорирани повече ще се трогнат.

# 24
Разпространено е схващането, че перфектните носове рядко стават от първия път. Натали е в такива среди, че допускам, че доста комуникира с момичета с операции или искащи такива, затова го е чувала и тя. И така попита Шермин, без да се усети, че може да прозвучи обидно.
Факт е, че Шермин имаше доста различен нос в предишния сезон, който пак е бил след ринопластика.
Дори самата 5-езична не се засегна, допреди Габи да яхне метлата. Хич не се е променила - в сезон 3 пак така си набелязваше някоя и нонстоп бълваше змии и гущери по неин адрес.

# 25
Натали има късмет, че по природа е хубавка, иначе едва ли нещо ще я спре и тя да се "поправи".
Мерси за темата, Кло! Flowers Cherry Blossom

# 26
Тя Габи, защо не се види как е нарязана все едно от Джак Изкормвача, пък тогава да дзвери.

# 27
Габи и Шермин са едни франкенщайнски карикатури със супер нереалистични представи за себе си. Scream Перфектни са за рейтингът на предаването ,най-вече са КОМИЧНИ - и с визията си, и с изказа си. Но превъзнасянето и самоизтъкването ще им бъдат огромен проблем. Освен мемета, друго да не очакват Trollface

# 28
Момичета, някой беше писал , че Шерминаторката е коментирала на стори случката със среднощното пране, може ли да сподели какво е писала.

# 29
  • София
Благодаря за новата тема! 🌹

1. Само за Филипа и Йовица гласувах, но Йовица ми е малко съмнителен. Единствено в тази двойка виждам някакъв потенциал засега.
2. Хахаха, култови образи са. Гласувах за Д-р Пепи, Емили и Вальо (в този ред ; като изхитрих малко системата, защото на първия въпрос спестих един глас). 😛😀
3. Не, чисто нова информация за мен. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт