🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 34 859
  • 1 169
  •   69
Отговори
# 30
  • Melmak
Момичета, някой беше писал , че Шерминаторката е коментирала на стори случката със среднощното пране, може ли да сподели какво е писала.

# 31
Момичета, някой беше писал , че Шерминаторката е коментирала на стори случката със среднощното пране, може ли да сподели какво е писала.
Това
Скрит текст:
Габа много добре знае на каква маймуна се е направила, иначе нямаше и тя да си ремонтира предишния вид. Анчето обаче живее в някакъв балон и няма никаква представа каква смешка е. Затова Габка скочи, че се почувства длъжна да защити и посестримата си от фрийк шоуто, щото тя не се сети, че я обиждат.

# 32
Габи е намалила устните и сега изглежда доста по-човешки, отколкото във втори сезон. Трябва да ги намали още обаче. Бюстът също е прекалено голям за телосложението ѝ, а там са ѝ останали и огромни белези… Иначе не е лоша.

# 33
  • Вестерос
Хахаха и като не ѝ е типа защо въобще е циркът в предаването?

# 34
Да добива известност сигурно… дубайската труженичка хахаххах

# 35
Аз също благодаря за темата.
Независимо, че може на някои да им писва от смях и криндж, на мен не ми писва да си се смея. Какво по-добро от порция вечерен смях, пък било и то на гърба на хора, които нямат реална представа за собствените си особи и творят бисер след бисер? В крайна сметка е по-добре да се смеем, отколкото да хейтим, мисля аз.
Да видим довечера какви ще ги сътворят.

# 36
  • София
Благодаря за новата тема! Flowers Rose
Шермин тогава му се бута, за да остане повече време на екран ли? Смешка.
За първи път чувам, че знаела 5 езика Trollface, евала, машала, ашколсун.  За двойка не гласувах, Вальо ми е палячото.

# 37
  • Melmak
Благодаря за новата тема! Flowers Rose
Шермин тогава му се бута, за да остане повече време на екран ли? Смешка.
За първи път чувам, че знаела 5 езика Trollface, евала, машала, ашколсун.  За двойка не гласувах, Вальо ми е палячото.
Вальо е абсолютен палячо. И той, като някои “дами” не го осъзнава. Такива хора мислех, че в 21 век са много малко или не съществуват. А те всичките се натискат да участват в ергенът.

# 38
  • Варна
От сторитата на Шерминката качени по горе, оставям с впечатление, че Краси ще направи още нещо, с което да се подиграе на Емили.
Поне аз така й разбирам думите - "поведението на Красимир спрямо нея". Все едно ще има още.
Не ми се вярва за едно пране, Шерминката да пише така.

# 39
  • в сърцето на един мъж...
Ергенът Марто, коментира Ергенът: Любов в рая Simple Smile Типично в негов стил

# 40
Вижте ме колко съм желана, невинна, емоционална и естествена, за разлика от ъпдейтнатите.
"Ъпгрейднати" по-скоро. Някои направо са си киборги.

# 41
Красавица

# 42
  • USA
Полуиталианка ли е? Откъде фамилията Бланко?

На анкетите гласувах за Орлин/Натали (смятам,че много си отиват и визуално и по години и интереси).
За комедиен елемент - къде без доктор Пепи? Той е моят номер 1,след това идва Валентин.
Емили не ми е комедийна, жалка ми е. Да ходи да се лекува.

За Шермин съм чувала,че говори 5 езика. Май веднъж го спомена скромно и между другото.

# 43
Гласувах, че Шерминката ми е комика в шоута. Без нея би било скучно, дори отвратяващо.
Ех, езици, езици...

Бланкото къде има белези, аз само под дините видях като, че ли...но те не се виждат лесно. Лоша реклама е на хирурга си.

Благодаря за темата, тежка седмица се задава.

# 44
  • София
Ако наистина мислят да е всеки делник всяка седмица ще е брутално.
Аз се надявах да е само тази седмица.
Няма да мога да смогвам и за първи път в моята история може и да прибегна до превъртане. Никога досега не съм го правил за толкова години и при стотици изгледани формати.
Просто тази есен телевизиите се побъркаха и според мен допускат огромна грешка, която в скоро време ще им се отрази.
Това е безумие.

А тази седмица започват и Предателите, шоу номер 1, което най-много очаквам този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт