🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 28 116
  • 977
  •   74
Отговори
„Ергенът: Любов в рая“ (Bachelor in Paradise) е новото вълнуващо попълнение в програмата на bTV, което обещава да предложи съвсем различен тип телевизионно преживяване – изпълнено с горещи емоции, флиртове, заплетени отношения и незабравими обрати.

В живописна и екзотична локация, далеч от ежедневието, участниците ще получат възможност да открият любовта. В зашеметяващия рай те ще изживеят емоционални възходи и падения, докато се борят за вниманието на човека, обект на тяхното желание. „Ергенът: Любов в рая“ е за всички онези мъже и жени, които знаят как да палят искри и страсти, обичат да флиртуват и да се забавляват. Всеки един от тях ще внесе своя чар, автентичност и индивидуалност, превръщайки най-горещото риалити в българския ефир в динамична и увлекателна продукция.

Със своята поредица от романтични бягства, спиращи дъха моменти и състезателен дух, оригиналното заглавие „Ергенът“ (The Bachelor) и различните вариации на предаването, продължават да бъдат културен феномен, който завладява сърцата на милиони зрители по света. Първи сезон на приключението „Ергенът: Любов в рая“ в България ще предложи възможност на зрителите да се потопят в едно истинско забавление без задръжки.

Любовта няма граници. А райският плаж е само началото.

Водещ:
Райна Караянева

Участници
Жени
Скрит текст:
Емили Шишкова, 27

Габриела Михайлова, 25

Натали Стойчева, 22

Филипа-Пламена Димитрова, 32

Анна Метушева-Шермин, 28

Кристина Пламенова, 28

Габриела Цонева, 24

Дениз Хайрула, 30

Лили Естер Омородион, 31

Мъже
Скрит текст:
Джан Микеле Ратта, 25

Пенко Обретенов, 31

Йовица Миленов, 34

Виктор Иванов, 28

Красимир Томов, 37

Орлин Софрониев, 29

Петър Данов, 27

Калоян Кънчев, 26

Валентин Петров, 22

Стоян Ву, 37

Зодии
Скрит текст:
Йовица-водолей
Красимир- водолей
Валентин-водолей
Стоян- водолей
Д-р Пенко-лъв
Джани- лъв
Петър- лъв
Виктор-дева
Калоян-телец
Орлин-овен
Неделчо- риби
Емили-близнаци
Натали-близнаци
Кристина-близнаци
Филипа-скорпион
Дениз-лъв
Хени-дева
Шермин-овен
Лили- козирог
Габи Бланко- везни
Габриела- телец
Отпаднали участници
Скрит текст:
Неделчо Киров, 21

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 12:10 от Moderator (Nikol)

# 1
Благодаря за новата тема, Clouded!

Тази седмица как ще им смогна на петте епизода, наред с всичко останало за гледане, нямам идея.
Но ще ви чета и ще наваксвам с гледането, когато мога.

По анкетата пропуснах първия въпрос - нямам все още любима двойка.

# 2
Благодаря за темата! Heart

Едвам си избрах любими комедийни образи, но заложих на Доктор Пи и г-цата, която за първи път чувам, че говори ЦЕЛИ ПЕТ ЕЗИКА! Trollface Според мен даже са 6 с френския..

# 3
Моля ако знаете, напишете зодиите на участниците на първа страница.

# 4
Благодаря за новата тема!
Тази седмица ще има всеки ден епизод нали?

# 5
  • Melmak
Здравейте, благодаря за новата тема!
Гласувах за Филипа и Йовица. Не ги харесвам,  но на прима виста поне се държат добре.

# 6
И аз благодаря за темата! Flowers Rose
От двойките гласувах за Дениз и Виктор, и Кристина и Петър.

Относно полиглотката Шермин за Джан Микеле пък пишат, че казал, че говори 8  езика (не можах да си причиня да гледам визитката му). Много полиглоти вътре!

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 12:41 от Kamelia_Prague

# 7
  • Melmak
Значи може езиковата школа да я отворят двамата като партньори.

# 8
  • Варна
Гласувах за Криси и Петър, Йовица и Филипа. И двете двойки са ми симпатични.
Комедийният образ е Емили.
Кло, благодаря ти 🫶🌹

# 9
Благодаря за новата тема, Clouded Revolving Hearts Искам повече да показват моя любим бивш Йовица, защото доста неща може да покаже хаха Wink Още миналата тема обаче забелязах, че сравнено с Ергенът на НН коментарите са доста по-малко и 2/3 са, че Шермин говори 5 езика, ако сте забравили да се каже отново SatisfiedSatisfied Не знам на какво се дължи това, дали на фактът, че доста хора гледат Диви и красиви, също така Игри на волята, но забелязвам тази тенденция и не знам дали няма да им изяде главата(рейтингите) това. Искам доктор Пепи и Габи на среща, манифестирам го повече от олд мъни милионер Stuck Out Tongue

# 10
  • Вестерос
Мерси за темата Simple Smile

Изгласувах се и аз.

Как така 5 епизода?

# 11
  • Be realistic - plan for a miracle.
Минавам само да кажа по повод подкаста на Алек и Царина, че тоя се е оженил за майка си. Изцяло и напълно.

Скрит текст:

# 12
  • Варна
Минавам само да кажа по повод подкаста на Алек и Царина, че тоя се е оженил за майка си. Изцяло и напълно.

Скрит текст:
Аз видях това и още 10на секунди и ударих стопа.

# 13
Все повече и повече се говори за сексуалната ориентация на Лили. Няма лошо, момичето може да е бисексуално, ама дано в някакъв момент си го каже. Поне не е тръгнала да залъгва никого, но сега си обяснявам цялата тирада против Орлин, вероятно си е харесала Натали, може би дори несъзнателно. Аз имам една такава, приятелка, с която минахме такъв период, в който ме ревнуваше, знаейки прекрасно, че нямам такива наклонности, а и беше по-скоро един тип покровителстване, точно каквото прави и Лили. Ама да видим.

# 14
Благодаря за новата тема и анкета, но последният въпрос ме втрещи. Шермин говорила пет езика ли?! 😱 Защо не се е похвалила?

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 14:00 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт