🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 31 776
  • 1 097
  •   156
Отговори
# 45
  • Melmak
Бланко е измислена фамилия. Така се представя просто.

# 46
На мен Шермин не ми е комична. Постоянно се оплаква от Красимир, но после сяда на коленце, защото ѝ се остава. А и мели едно и също. Пет езика, иСраел, Дубай, българите са ограничени, ах колко съм красива, бла бла… Досадно е.

# 47
Благодаря за темата!

Гласувах в анкетата. Много ми хареса ироничният трети въпрос хаха, то няма да е епизод ако не го спомене поне два пъти.

# 48
Все повече и повече се говори за сексуалната ориентация на Лили. Няма лошо, момичето може да е бисексуално, ама дано в някакъв момент си го каже. Поне не е тръгнала да залъгва никого, но сега си обяснявам цялата тирада против Орлин, вероятно си е харесала Натали, може би дори несъзнателно. Аз имам една такава, приятелка, с която минахме такъв период, в който ме ревнуваше, знаейки прекрасно, че нямам такива наклонности, а и беше по-скоро един тип покровителстване, точно каквото прави и Лили. Ама да видим.
Може и да е транссексуална.
Ама в 'Ергенът' сме, дали е бил толкова смел Тушев?

# 49
  • USA
Бланко е измислена фамилия. Така се представя просто.

Ох моля ти се...
Измислени фамилии и произход,измислени професии... то бива,бива да лъжеш,но това е прекалено.

Предстоят : 5 еп Ергенът, 7 епизода ИВ и 2 еп Предатели.
Моите хора вкъщи ще ядат пици и спагети от кварталната пицария цяла седмица:))

# 50
  • Melmak
Тъкмо това гледах, че 5 дни подред ще има излъчване. Не знаех, че го дават от 22 ч, мислех, че е от 20.

# 51
  • София
Гледах първите два епизода и търся време за останалите, но дотогава тук ще се осведомявам за случващото се.
Гласувах според видяното от мен.

# 52
Може и да е транссексуална.
Ама в 'Ергенът' сме, дали е бил толкова смел Тушев?
Не е. Нали Дениз каза, че я познава от дете (били са съученички).

# 53
Честно ли циркът ще е всеки ден? Евала!  За Лили няма инфор, че е транс, но вече Лия спомена при Анна Мария, че не е хетеро, а и момичето от Трохи по масата спомена,  че Лили е била бивша на нейна приятелка, или нещо такова. Така че вече от няколко места се чува, но никой не казва, че не е жена. Говори се, че ще има транс участничка, но явно на по-късен етап ще влезе, сигурно като махнат Емили и Вальо, то не може всичките пушки едновременно да гърмят. А Габи бижутерката била приятелка на Сашка...

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 20:13 от RoseofVersailles

# 54
Аз гласувах за всичките мъжки образи, че са ми комични. Жените са в подкрепящи, така да се каже второстепенни роли. Сами по себе си те са комични образи на външен вид, но аз реших да оценявам "контента".
Нищо не може да бие израза, че "сонетът на Шекспир е дълъг както История славянобългарска", чийто автор е докторчето. А Краси, с израз на умряла скумрия, сричащ (уж рецитиращ) Шекспир е на върха на емоционалната ми духовност. Каква поза, какъв патос, каква дълбока чувствителност излъчва този човек, направо ме остави без дъх...от смях! Sweat Smile

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 20:19 от Janelle

# 55
  • Melmak
Лили не е транс, просто така пишат/говорят на някои места, като препратка, че е грозничка.

# 56
Тия тука целите са в роля! Вече на нищо не вярвам!

# 57
Според мен са в роля като излязат, защото им отърва да се дистанцират от това, което са били вътре, както Шермин с тия постове. Много е лесно така като е минало доста време от снимките, знаеш какво се случва, виждаш какво се излъчва и да се правиш на нещо крайно различно за някой друг подкаст, колкото да изчеткаш имиджа и да говориш за сценарии и монтаж и колко са те "сготвили".

# 58
Айде, пак ми шокираха Емилито.. Simple Smile

# 59
А епизодите не ги li качват в youtube? Не ги намирам поне.

Общи условия

Активация на акаунт