🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 67 612
  • 1 922
  •   7
Отговори
# 1 185
Аз мисля, че Габи харесва Калоян и мъж като него тя не може да срещне в реалния живот. Хенито е жива хиена, какво е това чудо? Очаквам с нетърпение сблъсък Емили - Шермин. JoyJoyJoy Има нещо между Емили и Краси, първо тя му се сърди и се хваща с малкия, после той ревнува и разправя че тя е травестит. Joy
На Лили Естер трябва да и плащат вредни, това момиче има здрави нерви, от едната и страна Ивайло, от другата Пенко.  Браво на Пенко, че се извини, не мисля че е расист, просто е глупав.

# 1 186
Аз мисля, че Габи харесва Калоян и мъж като него тя не може да срещне в реалния живот. Хенито е жива хиена, какво е това чудо? Очаквам с нетърпение сблъсък Емили - Шермин. JoyJoyJoy Има нещо между Емили и Краси, първо тя му се сърди и се хваща с малкия, после той ревнува и разправя че тя е травестит. Joy
На Лили Естер трябва да и плащат вредни, това момиче има здрави нерви, от едната и страна Ивайло, от другата Пенко.  Браво на Пенко, че се извини, не мисля че е расист, просто е глупав.
Забравих за флегматичното извинение на препотения Пенко. Като завлачи Лили с токчетата по камънака, реших, че и нея ще катурне по дупе. Но не, успя да я замъкне без Цикатридина до шубрака, за да мънка и да се поти без дори да я погледне в очите под клоните. Satisfied
Абе, каква е тази евтина продукция? То интериор, то екстериор, то храна като в закусвалня. И пак извън сезона са снимали, на евтинкото, замръзнаха хората. За спалните да не говорим, макар за първи път в предаването да ги показват по-често.
А, забравих и друго. Онзи нерез Красимир: "Ако се покрием, да си вземем душче, обърни си малко вратлето...". Flushed

# 1 187
Хайде да влиза свежо месо, че тези половината са много скучни.

# 1 188
Краси и Шермин бяха страшна смешка в спалнята. Той - чуди се как да я завърти, защото единственото, които го интересува е “да бодне в Хепи”, а тя, с тоз километраж, който е навъртала през годините, се обяснява, че не била готова 😃

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 12:31 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 189
Тази Хиени ми е много противна. Не е направила нещо конкретно, но само като й гледам физиономията ме дразни Grinning

# 1 190
Каква лоша карма носи Лили Естер, та единствените мъже, които се борят за нея да са Пенко и Валентин...

# 1 191
Мен ме дразни ужасно начина и на говорене.

# 1 192
Тази Хиени ми е много противна. Не е направила нещо конкретно, но само като й гледам физиономията ме дразни Grinning
Хиени е с поведение на мутра от улицата. Маниерите и говорът й също са такива. Как пък точно нежния и възпитан Петър й хвана окото?

# 1 193
Хиени е с поведение на мутра от улицата. Маниерите и говорът й също са такива. Как пък точно нежния и възпитан Петър й хвана окото?

Няма за кой друг да се закачи... и се чуди как да остане сигурно.

# 1 194
Някой беше питал за косата на Шермин - перука е, лепи я за скалпа, при това е доста некачествена. В предишния й сезон май беше с нейната си, която беше много рядка.

# 1 195

И Калоян - друго хубаво, възпитано и образовано момче. Нали го привика, за да му се скара, че няколко пъти го заговоря, но той не откликвал. Чак на тема тестостерон се опита да то удари от яд. Такива мъже, като тях, няма шанс да й обърнат внимание с това нахакано, просташко, махленско поведение.

# 1 196

И Калоян - друго хубаво, възпитано и образовано момче. Нали го привика, за да му се скара, че няколко пъти го заговоря, но той не откликвал. Чак на тема тестостерон се опита да то удари от яд. Такива мъже, като тях, няма шанс да й обърнат внимание с това нахакано, просташко, махленско поведение.
Ама тя все на такива налита. И на батката, де. Satisfied

# 1 197
Ами Калоян да ѝ беше казал, че да - тя има повече тестостерон и от него.

# 1 198
Тази Хени е 1:1 с готвачката Божана, която е също много неприятна.

# 1 199
  • Варна
Моя мъж не може да диша нахални, гръмогласни, прости, шумни, невъзпитани и с голямо самочувствие жени.
Казвал ми е, че дори две приказки не може да се насили да си размени с тях и просто се маха, излиза от стаята.
Та, май и Калоян е така.

Общи условия

Активация на акаунт