💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 27 926
  • 695
  •   57
Отговори
# 660
  • София
Язък, че Сашко се спаси. Щеше да пътува на битката утре.

Странен избор на Александра.

Не съм гледала промото, но ако наистина е изпратила жена е по-логичното. Защо да изпраща Ивайло или новия, след като е ясно кои са опонентите? Да си спечели грошове и да я гледа накриво - ако прати жена, има шанс да каже, че и дава шанс за грошове и евентуално да заиграят заедно.
Мъж няма как да прикотка с такова предложение, поне в това племе.

Иначе браво на Ивайло, страхотно се справи на битката.
Алекс пак подразни - дали щяли да натякват на Лапунов, че е загубил, както на него? Ами не, защото те му натякват, защото се отказа, а не че не е победил.
Иван от друга страна - бая критики ще отнесе, а и отчасти ще са прави - големи заявки даваше, колко се бил готвил и резултат - не само от капитанската, а от цялата седмица - супер зле. Все пак жена капитан трудно ще има при зелените, освен, ако нямат писмо (случвало се е в други сезони) с насоки за битката, които да са намекващи, че са по-подходящи за жена. Или някак да придумат някой от мъжете да подкрепи една от тях. Като цяло - не е напълно невъзможно, но ще им е трудно.

Надявам се Наталия да отпадне утре, а ако пращат някой на блатото да е Гергана. На блатните, при цялата им нищета, само Наталия им липсва.

# 661
Много ми е жал за хората на блатото. Гадно да им е на участниците, ок, ама това вече прилича на някакво изтезание.

# 662
  • София
Ехх, Любо от блатото ми беше един от фаворитите за влизане в племената, дано се оправи и успее да се класира, след това съм за Томи.
    Тези с това промо наистина са дебили, излъгах се да го гледам за първи и последен път.
Браво на Ивайло на капитанската, бях заложила на Лапунов, Алекс пак нещо се оправдава, не мога да го слушам, много ме дразни вече, вечният отказал се.
    Утре ми е интересно на кого ще набиват канчето на съвета на блатните, залагам на някоя от жените, но този тон на Ралица не ми допада. Вчера останах с впечатлението, че съвет няма да има между тях, тъй като последният отпада ама нали всичко е различно този сезон...

# 663
  • София
Всъщност като се замисля е по-добре да има съвет на блатото, нищо че и аз разбрах че нямало. Така поне по-бързо ще се разкарат хората дето са там. Лошото е, че (не) знаем колко още външни хора ще набутат вътре в съботните епизоди. Така че няма шанс това блато да свърши бързо, ще си правят "обратите", пък който иска да ги гледа.

# 664
Наталия е безобразен дразнител. И куца (когато не забрави да го прави) като хер Флиг от “Ало!Ало!” 😀 Дори по време на съвета на няколко пъти толкова добре си стъпи върху болния уж крак, а в битката от промото си тичаше харабийската. Инак да- показаха третия номиниран, който съвпада и с моите предположения.

# 665
  • софия
Еи, всички жени влюбени в Калин и забравихте че ви смята само за цвят.Stuck Out Tongue Winking Eye Не е лошо момчето, добър състезател, скромен, толерантен ама не е чак такъв ангел.
Много бих се изкефил точно Симона да го елиминира някъде към финала Innocent
Анимето е страхотен, харесвам го много. Heart И единствено пъзелът който той реди приличаше на..... пъзел. Grinning поне досега.
А за репликата,  точно това си помислих и аз - тоя бонбон, викам си,  някоя амазонка ще му изяде главата. Щом са оставили тая реплика в монтажа - не е случайно. Grinning

Нищо де. Той едва ли ще е победителя, тамън да си остане любимец на повечето. Grinning

Ех, ама тоя Алекс как мазно се лъзна, пак се спаси. Пфуй. Веднага се лишавам от него.
Сега пък дали ще обвиняват и Лапунов както него. Ами не, няма. Лапито загуби битката. И ти можеше, ама се отказа. Тъпунгер Trollface

Шопето защо така се нахендри сам?

Този Мирослав нещо не ме грабва мен. Що така? Хем не го видях да е много добър на арената, хем всичките блатни ги би.

Лапунов го заподозрях от първата му битка - дзенът му е малко слаб. Гола вода буше днес. Ще му скъсам шортите значи! Така го харесвам, а  той да ми се дъни  баш на баланса Grinning Утре като идат на плажа само да се е оплакал, че е гладен и му пече слънцето. Ще го смачкам Grinning

Утре - вероятно Теди, Гери и Нати?
Теди се връща, коя от Гери или Нати ще е на блатото. Идеално за блатните. Grinning

Любо дали ще може да продължи?

И на кого се кара Ралица?

# 666

За Наталия мисля, че използва тези етюди и сцени като защитна стена, може би това, което разказа за сина си, й е оставило големи травми и така парира негативизма.

Разбира се, че е защитна стена, но се иска житейски опит, емпатия или просто човещина ,за да ги усещаш тези неща.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 05:51 от araselia

# 667
Еи, всички жени влюбени в Калин и забравихте че ви смята само за цвят.Stuck Out Tongue Winking Eye Не е лошо момчето, добър състезател, скромен, толерантен ама не е чак такъв ангел.
Много бих се изкефил точно Симона да го елиминира някъде към финала Innocent
Анимето е страхотен, харесвам го много. Heart И единствено пъзелът който той реди приличаше на..... пъзел. Grinning поне досега.
А за репликата,  точно това си помислих и аз - тоя бонбон, викам си,  някоя амазонка ще му изяде главата. Щом са оставили тая реплика в монтажа - не е случайно. Grinning

Нищо де. Той едва ли ще е победителя, тамън да си остане любимец на повечето. Grinning

Ех, ама тоя Алекс как мазно се лъзна, пак се спаси. Пфуй. Веднага се лишавам от него.
Сега пък дали ще обвиняват и Лапунов както него. Ами не, няма. Лапито загуби битката. И ти можеше, ама се отказа. Тъпунгер Trollface

Шопето защо така се нахендри сам?

Този Мирослав нещо не ме грабва мен. Що така? Хем не го видях да е много добър на арената, хем всичките блатни ги би.

Лапунов го заподозрях от първата му битка - дзенът му е малко слаб. Гола вода буше днес. Ще му скъсам шортите значи! Така го харесвам, а  той да ми се дъни  баш на баланса Grinning Утре като идат на плажа само да се е оплакал, че е гладен и му пече слънцето. Ще го смачкам Grinning

Утре - вероятно Теди, Гери и Нати?
Теди се връща, коя от Гери или Нати ще е на блатото. Идеално за блатните. Grinning

Любо дали ще може да продължи?

И на кого се кара Ралица?

Аз в репликата спойлер не виждам ама си мечтая. Достатъчно скандална е сама по себе си за да я изрежат, дори на страниците си в социалите мрежи са натъртили на нея.

Промото не гледах ама ако Александра  наистина е изпратила Теодора споре мен е глупав ход - спечелва си още един враг (щото са и' малко), а имаше предостатъчно основания да прати капитана който така или иначе не я харесва. А 190 сантиметровата си е злобничка - как въртеше очите когато хвалеха Ръждавичка  без видимо да са имали много социални контакти (ако няма някаква предистория) вероятно просто защото е по-красива и по-добра. Май даже Александра ми е най-поносима от трите и бих предпочел тя да се върне... ама пак си мечтая.  Innocent

Оопс, Александра всъщност се спаси, явно дремя, май ми е все едно, само кукловодката да не се връща да всява смут при сините

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 02:32 от spidrer

# 668
За мен, този епизод най- голямото WOW беше на Ралица прическата. И то не в добрия смисъл. Иначе…ох, казали сте го - Калин🍸

# 669
  • София
Каква е тази скандална реплика, бе хора, на Калин ли е?

# 670
Каква е тази скандална реплика, бе хора, на Калин ли е?
Калин каза при разговор с мъж от сините, че според него жените в подобни предавания са само за цвят.

# 671
  • София
Хаха, и аз се чудех какво съм пропуснала... Ми, не е като да не е прав.

# 672
Какво е разказала Наталия за сина си? Това съм го пропуснала.
Чудя се как може да държи продукцията една тълпа хора на блатото, безмислено ми се вижда да стоят седмица и нещо ей така за нищо. Ами два месеца без храна? Нали не мислят, че им вярваме? Голяма тъпотия.

# 673
  • Sofia
Мисля, че Ралица се караше на Томи, ще видим дали съм права. От Нова така и не се научиха какво промо да показват, ясно се видя коя амазонка сменя Александра на битката за елиминация. Засега най-дразнещи и неадекватни за мен са ветеринарнката, Гордиенко, която много знае, но не може, Алекс (от сините) и скандалджийката Гергана (умното),  направо се чудя, къде е расло това момиче!?

# 674
  • София
Хубава битка, браво на Ивайло.
Много силно се представи. Отвя по-млади и тренирани от него момчета.

Жалко за Любо. Дано не е нещо сериозно и да се завърне в играта.

Ралица много хвалеше Гордиенко за прословутите 3 точки, но сякаш забравя, че на комплексните битки на терен непрекъснато иска смени и бави племето си...

Александра и Калин на втори пореден съвет на осъдените се спасяват. Кажи честно какъв е шансът...

Логичен е изборът на Александра да изпрати Теодора. И да изпрати мъж, дори и с жилетка да е, срещу тези двете специално са 100% подсигурени 100 гроша. Макар че, чакай сетих се. Можеше да изпрати Тянко, който я обиждаше много лошо, а уж бяха приятели. Тянко с 15 кг. жилетка няма да може да ходи дори. Тюх, златен шанс изтърва. Оо, ама чакайте, то не може Тянко, защото е спасен от капитана.

Очаквам Теодора да победи, независимо каква е битката.
Не знам дали втора поредна седмица вторият ще отива на блатото. Най-вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт