💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 30 843
  • 754
  •   93
Отговори
# 690
  • гр.София
Ако не говореше бебешки Наталия щеше да ми е любимка даже. На етюда ,изигран пред Чикагото,да го дразни, се смях с глас.
Аз подкрепям стремежа й да си минава сама препятствията, затова е дошла, а тя даже се справя удивително добре.

# 691
Благодаряна съм на продукцията, че ни показват различни образи и личности. За Ивайло , ако съдим от "корицата", която ни показаха очаквах безпросветен простак. Оказа се друг тип мъж- спокоен и уравновесен. Калин и Наталия предпочитам стотици пъти пред иначе младата , но нравоучителна като дърта даскалица Ръждавичка. Типажите този сезон са ми по-интересни от игрите. Иван, който е показателен за цяло едно поколение, което мисли, че е готово за живота, понеже "се оправя" в Интернет, но няма грам характер. А устойчивост се гради в контакти с хората, не с машините. Още не мога да оценя постъпката с хляба на Александра. Вероятно и аз бих посегнала към чуждия хляб. И това прави ли ме лош човек?

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 11:42 от victoria vassileva

# 692
Право в десетката! Чудех се на кой да го оприлича. Blush
Калин е малкият принц! Heart Eyes

Калин на съвета говореше за Наталия като Малкия принц. Харесва ми това момче.

# 693
Направи ли ви впечатления снощи на съвета на сините Ралица каза, че и Калин е имал една битка при бутането на клетката, пък за последния двубой Павел категорична подчерта, че в него може да вземе участие само Алекс, защото е излизал само веднъж? Не че исках Кален да играе, така или иначе щяха да пуснат силен зелен мъж срещу него и резултатът щеше да е същият, но, ако не съм чула грешно излиза малко нагласено.

И аз забелязах закуската на Чикагото, не бях виждала такава комбинация, като се замисля, ако заменя лимона с ягоди или нектарина, би се получил вкусен плодов сандвич.

Хареса ми, че на синхрон Ивайло не нападна Шопа, а напротив, изрази доста логично и адекватно предположение защо, според него, е пратил Димитър и то съвпада с казаното от Георги.
Радвам се, че има човек в игрите, който може да балансира между личните пристрастия и факта, че всеки е влязъл да играе и да стигне до финал.

# 694
  • На Изток от Рая
Преди малко Фифо, Гешев и Мартина бяха гости при Гала. Фифо каза, че Ръждавичка е треньор в неговата зала и ѝ е помагал в подготовката. Ето защо тя е най-добрата от жените и толкова нахъсана.
Коментираха и смяната, правеха се, че промото нищо не еиздало😀

# 695
Ейй, забравих, Чикагото сериозно ли закуси сандвич с хляб, сиренце и ... Лимонови резени Grinning Рядко ми се случва да се впечтля от нечия комбинация по отношение на храната, имам позната, която е способна да яде пържола, салата и шоколадово суфле заедно, но лимони, сирене и хляб не беше ми хрумвало.
...
И аз се впечатлих. Обичам идиотски комбинации и ще пробвам 🙃, въпреки че за моя вкус по-добре да е киви вместо лимон. За мен най-странно е любимото на мъжът ми домат с мед 🍯 😜

# 696
Направи ми впечатление,че в промото Наталия тичаше доста бързо по трасето,а като отиваше към арената,се кривеше с изпъната крак.То бива ,бива  симулация,ама това е ......Още повече започна да ме дразни.

# 697
От самото начало нещо в поведението на Калин спрямо Наталия ми е странно.1 той не номинира Наталия,когато всички бяха срещу нея. 2 Той я носи до леглото ,когато и се поду коляното. 3 Той спи в една стая с Наталия.4 При представянето си,Наталия много говори за сина си ,а Калин освен със спорт се занимава и с анимация. Днес ми хрумна и почти съм сигурна,че ще се окажа права.Според мен Наталия и Калин са майка и син .Та те дори и визуално си приличат.

(Да уточня, че чета с голямо закъснение)
Не, не мисля, първо нищо общо не намирам визуално и второ Калин беше споменал във визитката си, че родителите му са известни алпинисти ( или катерачи, не си спомнят точно ) и за това от малък се занимава с екстремни спортове. Наталия хич не ми прилича на алпинист и като цяло на спортист (с изключение на  някакви фитнес посещения), така че тази версия издиша. Според мен Калин е възпитано момче и за това отношението му е такова,пък и тя в доста по-възрастни от него

# 698
Преди малко Фифо, Гешев и Мартина бяха гости при Гала. Фифо каза, че Ръждавичка е треньор в неговата зала и ѝ е помагал в подготовката. Ето защо тя е най-добрата от жените и толкова нахъсана.
Коментираха и смяната, правеха се, че промото нищо не еиздало😀
Може при мен да е проява на женска злоба, но отвратителния характер на Ръждавичка (или поне това, което ни показват от нейната "праволинейност" и правота във всяка ситуация) не ми позволяват да видя в нея качествата, за които говорите. Александра без всякакви претенции за атлет си мина трасето. Наталия набедиха дори, заради това че го е минала... Съвсем не са непостижими "висотите" на ръждавичка. Не и симпатизирам. Мисля, че е в пъти по-токсична от Наталия.

# 699
  • На Изток от Рая
На Ръждавичка не отричам само качествата на арената, иначе като човек поне това, което виждам на екрана-не ми харесва

# 700
Ако не говореше бебешки Наталия щеше да ми е любимка даже. На етюда ,изигран пред Чикагото,да го дразни, се смях с глас.
И аз се смях с глас, но той още като отвори уста Чикагото и ми става смешно винаги, не мога да преценя дали е заради насичането на думите, диалекта или фъфленето.

# 701
  • София
Добре, че сините имаха доволно преднина, мисля затова и пуснаха Наталия последна. Да дръпнат. И добре, че, иначе феята на куклите щеше да ги издъни яко. Както Гергана при жълтите. Това е състезание и за време, не само воля. И аз да знам, че отбора е напред и тръгне човек като Наталия и изяде цялата преднина, ами и аз ще викам. Има хора по- емоционални и горящи в играта и спорта. Не означава да обиждат, де...
Била си минала всички препятствия, ок, но на каква цена? Нека падне отбора и отиде при Ралица, па кел файда..Отборното мислене е, като усещаш, че бавиш отбора - отстъпи.
Абсолютно дразнещ играч. Като я гледам ми е неудобно. Бива ли на такава възраст, такова инфантилно поведение прикрито уж професионално. Мисля, че прекрасно разбира, че ги дразни. А може и да не разбира, не я знам. Ако е първото и тактика може да е..Нямам идея, но търпение нямам да си отива дома.
Съгласна съм с всичко написано, освен че поведението и е инфантилно. Това е едно напълно осъзнато и отработено поведение, което явно и помага в живота, за да прикрие нещо от истинската Наталия, малка част от която и тук видяхме! Ако остане по-дълго /дано не/ ще видим и още!

И да, тактика беше това, че не поиска замяна, дори мисля, че е по-сериозно... отмъщава на племето... Rolling Eyes
Единствено тя от номинираните трима, не можа да преживее номинацията си и се държа скандално, според мен.
Напомни ми на оня Веско , който се взе за неатакуем "принц", точно като Марто "императорчето" миналата година.
Но ако двамата имаха и успехи, освен ужасните си характери и самочувствие, не разбирам Наталия на какво отгоре и с какво основание се обиди, че е номинирана... за мен е напълно непонятно?

# 702
Мен от визитката на Калин ме впечатли това, че изкарал 8 дена в пещера, изходът ОТ която отнемал 2 дни.
Наталия дразнеше Чикагото по абсолютно малоумен начин на човек, който е емоционално незрял. Аз ако бях на негово място искрено бих се забавлявала с изцепките ѝ, вместо да ѝ се връзвам.
Между другото, добро впечатление ми направи и фактът, че на съвета Димитър колкото и да нападаше и плюеше "черната" силиконка, не я номинира.
Ралица пък с какви очи се кара на блатните, че някой от тях евентуално иска да напусне??? Да се кара на стилиста на предаването, че я е докарал на нещо средно между кралски пудел и Шер.
Това са спортисти, готвили се за участие във формата изключително дълго време, одобрени са за участие и в крайна сметка захвърлени да бедстват и гладуват. Затова ли са ходили по кастинги- да обикалят за джанки след това и да се крият от комарите? Абсолютно издевателство в моите очи.

# 703

Само хора, които никога не са виждали измъкване на наркоман от блатото , не знаят и не могат да схванат ,какво геройство всъщност е направило това дребно смешно същество.

И цената на това геройство трябва да е за сметка на околните???
Дразнеща е, неприятна е и не бих търпяла да съм в едно помещение с някой като нея.
Да не говорим, че самата тя забравя, че била контузена и подрипва като коза. Докато се сети, че я боляло коляното и започва да "куца"... Т.е. и лъже. Защо? Така и така е ударила социалното дъно в отбора, та сега и съжаление ли търси?
Даже и като актриса не я бива, а отношението й към околните е отблъскващо неприятно. Няма причина да се чуди защо не я харесват. Очевадно тя самата си постила така, така че на това ще си легне.

Герой може да е за сина си, но не и за останалите, които нарочно дразни.

# 704
Като почнете с това Ралица какво направила, Павел какво казал....все едно да виним актьора защо героят му е убил някого във филма. Те са водещи, това е ролята им, не те определят какво ще се случи, те са просто лицата на продукцията, други дърпат конците. Сериозно ли има хора, които си мислят, че Ралица сяда с другите на съвета и от себе си си измисля всичко и че това е нейното лично отношение към хората?!

Общи условия

Активация на акаунт