Магазини Sinsay - тема 12

• 23 382
  • 364
  •   1
Отговори
# 345
Да, точно така е. Мерси за инфото

# 346
  • у дълбоката провинция
Имам проблем с възстановяване на сума по върната поръчка. Не връщам за първи път, но за сефте чакам от ноември възстановяване на сума. Писах няколко имейла, връщат ми се едни стандартни писма за начин за връщане. Има ли вариант за телефонен разговор с тях, че така явно няма да се разберем?

# 347
Аз имам същия проблем и то с няколко поръчки. Писах имейл, но нямам отговор.

# 348
Статусът на поръчка ми стои готов за изпращане,  а тя вече е тук - имам известие. Ще отида да я взема, само дето няма да имам точки, щом не е "изпратена".

# 349
  • у дълбоката провинция
Статусът на поръчка ми стои готов за изпращане,  а тя вече е тук - имам известие. Ще отида да я взема, само дето няма да имам точки, щом не е "изпратена".
И при мен седи такъв статус докато не я взема реално

# 350
Откога? Поръчвам предимно намалени продукти с точки. Последната ми поръчка от оня ден:

Миналата година средата на декември го купих за 10лв

# 351
Аз го купих за под 5 лв., но с точки. Сега вече явно няма да е възможно, което е жалко.

# 352
  • София
Досега цените в лева завършваха на 90 ст. Вече евровите цени са на 99 цента. Наблюдавах няколко неща. Всички са поскъпнали заради "закръглението". Само едно е поевтиняло с 6 стотинки. Simple Smile

# 353
Яке от 64.90, сега вече е 70.39. С 6 лева е увеличено.
 Повечето неща в любими са ми увеличени пак с по 5-6 лева.

# 354
Здравейте, днес се свързах с тях  с WhatsApp във връзка със забавено плащане на върнати продукти.  Пишете там. В началото започват стандартни въпроси от чатбот докато стигнете до тема "други"и искате да ви свърже с оператор. Чакате търпеливо и ще ви отговорят. Оскаха ми товарителница и веднага обработиха връщането. Успех!

# 355
  • у дълбоката провинция
Здравейте, днес се свързах с тях  с WhatsApp във връзка със забавено плащане на върнати продукти.  Пишете там. В началото започват стандартни въпроси от чатбот докато стигнете до тема "други"и искате да ви свърже с оператор. Чакате търпеливо и ще ви отговорят. Оскаха ми товарителница и веднага обработиха връщането. Успех!
[/quot

Може ли телефонен номер да опитам да се свържа с тях?

# 356
Може ли телефонен номер да опитам да се свържа с тях?
[/quote]

02/49 17 220 този намерих, но не отговарят на него. Единствения начин, по който успях да се свържа е WhatsApp.

# 357
Вчера си взех поръчката, но статусът продължава да е "готов за изпращане". Даже днес получих е-мейл, че им "трябва още време". Дя не я пратят втори път? Към поръчката видях бутон оплакване, освен там да пиша, че е получена.

# 358
И аз чакам връщане на пари ,вече и в Whats app не отговарят .За пръв път връщам със Спиди ,колко време по принцип време отнема да върнат парите .Няма никаква комуникация с тях.

# 359
Да, и моите пари ги няма,  въпреки че ми обработиха поръчката. Не е нормално човек да не може да се свърже с тях. С какво толкова са заети, незнам.
Преди 1 януари не съм имала проблеми. До 2 седмици са ми възстановявали парите.

Общи условия

Активация на акаунт