Магазини Sinsay - тема 12

• 23 637
  • 370
  •   1
Отговори
# 330
Аз имах върната пратка в магазин, за която не бях получила съобщение или мейл да въведа банкова сметка, тъй като беше платена с наложен платеж. Писах няколко пъти, никакъв отговор. Като влязох в сайта видях, че има опция да си въведа банковата сметка и на следващия ден парите ми бяха върнати. През телефона не видях да има такава опция.

# 331
Здравейте, в магазини Sinsay продават ли ароматизатори, пълнители и комплекти с пръчици? В сайтът търсих и не намерих.

По принцип има, когато не са изчерпани:

# 332
Здравейте! Обмених купон за 13 евро. Добавям неща в количката за над 100 лева (50 евро), въвеждам го и пише, че сумата на продуктите в кошницата е малка? Някой да е имал този проблем? Опитах да пиша в чата, но никой не ми отговаря. Благодаря предватително!

# 333
  • София
Имате продукти за над 100 лв, но купона не се комбинира с други промоции / така е описано/. Вероятно не влизат 80% от нещата в количката в условията на ваучера.

# 334
Ваучерите от точките са валидни само за редовни цени.

# 335
Откога? Поръчвам предимно намалени продукти с точки. Последната ми поръчка от оня ден:

# 336
Ами при мен не работеше ваучера, обменен от точки като исках да поръчвам. Пише ми същото като на съфорумката.
И в крайна сметка го купих от физ.магазин артикула, че там беше на редовна цена, а в приложението беше намален. И ваучера се приложи като ми сканираха картата на касата.

# 337
Може да са направили промени в първите работни дни. Ще видя, като обменя следващия. Дано е бъг.

# 338
  • София
Преди със сигурност пишеше - НЕ се комбинира с други КУПОНИ , а сега пише не се комбинира  с други промоции. Вероятно ,вече само за не намалени ще важи.

# 339
Явно съм хванала последния влак.
Някой успял ли е да комбинира каквито и да било купони досега?

# 340
Винаги досега (до декември 2025) съм комбинирала промоции с ваучери и така съм взимала дрехи дори за стотинки. Може да са сменили политиката от новата година.

# 341
Аз пробвах и с продукти, които не са на промоция.  И с по-голяма сума в количката, но пак си изписва това.

# 342
Здравейте
Последната ми поръчка беше до box, сега опциите са само спиди куриер и сумите за доставки са потресаващи. Тъкмо пуснаха доставка с box и веднага след нова година са я спрели ли? Дори няма опция за доставка до офис на спиди вече… При всички ли е така ? Да не е бъг

# 343
Това са опциите за доставка при мен:

# 344
Да, не би продуктите в поръчката да са над 12 броя или да има продукт с по-големи размери?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт