Магазини Sinsay - тема 12

• 23 400
  • 364
  •   1
Отговори
# 30
  • Козлодуй
В приложението известията ми излизат на украински.
Да не сме им станали република и да не съм разбрала 🤣...
Как различавате украински от руски?

# 31
  • Пловдив
Който е учил руски го разпознава Simple Smile

Опитвах да оставя отзив за продукт в приложението - така и не намерих опция. Дават ли допълнително точки за отзивите - забелязвам, че приложението им е точно копие на Шийн

# 32

Огромна е разликата !!!!
В руският няма латински букви.

# 33
  • Козлодуй
Благодаря за отговора за езика.
Следя темата тъй като се колебая дали да инсталирам приложението на магазина и за какво ще ми послужи?

# 34
Тази чаша дали изобщо я имало? Преди време я видях в "очаквайте скоро" , дебнах я уж, така и не видях да я има за продажба, пък сега изчерпана.

# 35
Здравейте, върнах пратка на 26.09.2025г.,като рекламация, защото имаше други актикули, а не тези които съм поръчала. Все още нямам възстановяване на парите. Какво трябва да направя, с някой мога ли да се свържа?

# 36
Здравейте, върнах пратка на 26.09.2025г.,като рекламация, защото имаше други актикули, а не тези които съм поръчала. Все още нямам възстановяване на парите. Какво трябва да направя, с някой мога ли да се свържа?

Мисля, че връщането на парите е  в срок до 1 месец.
Аз върнах пратка на 25 .09 и днес получих сумата, така че най-вероятно тези дни ще имате превод.

# 37
В рамките на 14 дни от получаването на пратката в техния склад или от датата на връщане в магазина става възстановяването.

# 38

Здравейте, имам същия проблем. Да не би да са ни разменили пратките? 😤 аз също нямам възстановяване на сумата, а са я получили в склада на 15/09.

# 39
  • Русе
Здравейте, при получен счупен артикул, каква е процедурата?

# 40
  • Пазарджик
Връщате артикула и Ви възстановяват сумата без проблем .

# 41
  • Русе

Мога ли да поискам подмяна с нов?

# 42
Здравейте, как се процедира с поръчка поръчана до магазин, но така и не е пристигнала. Къде да пиша и какво да правя, има ли в системата някъде опция да съобщя за неполучена поръчка?

# 43
  • 🌊

Мисля, че не. Трябва да се поръча нов.

# 44
  • Пазарджик
В общите условия на онлайн магазина пише,че не предлагат замяна. Може просто да закупите продукта отново.

Общи условия

Активация на акаунт