Магазини Sinsay - тема 12

• 44 958
  • 641
  •   1
Отговори
# 615
Срока е днес и утре за точките (48 ч). На съобщенията пишат “днес”.
Аз съм я взимала на следващ ден и пак дават точки.

# 616
Имам отхвърлено връщане? От една поръчка върнах няколко неща , едно от тях е отхвърлено. Някой да е имаш такъв проблем?
Сега ще ми върнат отхвърлената дреха ли?
И моето последно връщане е със статус Отхвърлено. За първи път ми се случва. 3 артикула са. Мислех, че понеже създадох връщането чрез взимане от куриер, но понеже куриер не идва - я върнах от офис. И там си създадоха товарителница. А после видях в приложението на Спиди, че ми стои създадена товарителница за връщането от Синсей, която я отказах, защото вече бях върнала в офиса.

Защо не се свържете с тях, да попитате Защо е отхвърлено връщането? На мен ми де случи веднъж,  но веднага след това го промениха на прието. Явно е била техническа грешка.

Писах им тук support.bg@sinsay.com
Сравнително бърза реакция. Получих имейл,че е одобрено връщането и от PayU, че до няколко дена ще получа парите по сметката.

# 617
Аз също се свързах с тях, защото от 3 върнати артикула в една поръчка, получих възстановяване само за 2. Поръчката беше със статус Отхвърлена. Поискаха ми номер на товарителница и сега получих мейл, че ще ми възстановят останалата сума.

# 618
В приложението има безпл. доставка срещу 75 точки.

Тези дънки и тази рокля са с 1 размер по-малки, върнах ги:

https://www.sinsay.com/bg/bg/danki-s-razshiryavashti-se-kracholi-946gy-50j
https://www.sinsay.com/bg/bg/roklya-610fi-93j

Последна редакция: пт, 29 май 2026, 17:55 от Iva1111

# 619
Получих тези рокля и чехли, страхотни са и двете. Чехлите са супер леки и удобни, а роклята - много красива. Леко ми теснее в бюста, но аз съм с по- широк гръден кош.
Вероятно ще поръчам и С да пробвам как ще е.

# 620
Не знам дали сте видели - от вчера има безплатна доставка, остават около 30 часа до изтичането.

# 621
Вече 3 пъти ми се случва колие с висулка, а пакетиран само синджира, висулката липсва, явно открадната, а точно в нея е красотата. От Румъния са пратките, вече няма да поръчвам.

# 622
Ужас! Върнете ги с рекламация. Аз веднъж поръчах една отвертка с накрайници от тях - половината липсваха.
И маса без крака съм получавала.

# 623
Над каква сума е безплатната доставка или вече няма такава?

# 624
Над 30 евро е безплатна. На редовна цена трябва да са артикулите.

# 625
Сега още е безплатна и има допълнителни намаления. Аз си изхабих точките, но поръчах пак едни чаршафи за 6 евро (плюс 1 евро за наложен платеж, но има код за 14% отстъпка на всичко, така че го приспадна).
Другата поръчка е в Спиди - бързо дойде. По-късно ще отида да я взема.

# 626
Безплатната доставка на всичко (независимо от сумата) приключи през нощта и след това пуснаха намаленията. В момента виждам БД само до магазин, какъвто вече нямам в близост.

# 627
Може, но ми я дадоха - в момента, от тази сутрин (от 8:10)  имам необработена поръчка за 6,15 евро.
Не пише нищо допълнително към тази сума. Сметката е 5,99 (чаршафи), 1 евро - НП, минус 14% - 6,15 крайна сума за плащане.

# 628
Здравейте, при получаване на поръчка в магазина, част от нея може ли да се върне пак там или трябва да я изпратя по куриер?

# 629
Винаги може да върнеш в магазин. Само за обемните пратки пишеше, че се връщат с куриер.
Ако искаш да измериш в магазина някой артикул от пратката и веднага да го върнеш, тогава не зная дали разрешават да се пробва на място.

Общи условия

Активация на акаунт