Проблем с доверието

• 5 009
  • 82
  •   1
Отговори
# 15
Включително съм имала и синини, но още защитавайте, нищо, че дори нямах вина за да получа тези синини. С това живее ли се? С бой?

Включи ролята на жертва.
Тези ревнивите си ги избива на агресия, явно го навиква и му посяга, а той й е отвърнал.

Цитат
Обещаваме си, че аз няма да реагирам остро, а той - че ще бъде честен.

# 16
Не съм му посягала никога, друго не съм длъжна да доказвам. Имам си снимките на синините и травмите от преживяното. Лека вечер Simple Smile

# 17
  • Berlin
Кое сега е вярното - мислиш, че се заглежда или ти изневерява и те бие?

# 18
Не съм му посягала никога, друго не съм длъжна да доказвам. Имам си снимките на синините и травмите от преживяното. Лека вечер Simple Smile
За едни лека, за други тежка.
Историята ти вече издиша отвсякъде, най-добре напиши ново мнение, като се опиташ да бъдеш обективна и обстоятелствена, без да криеш или преиначаваш.

# 19
Какво те кара да мислиш, ще крия и преиначавам? Историята е една и съща, като в последствие доказвам неща, за които бивам обвинявана? Удрял ме е, дърпал ме е, изхвърлял ме е от жилището ни, децата са ставали свидетели на това и съм се опитвала да крия от роднините, за да няма проблеми там? Това ли скрих? Не смятах, че когато човек сподели дадено нещо трябва да изплюе камъчето на целия си живот, всяка секунда дишане да е споделено..следващия път ще споделя целия си живот, за да си доволен Simple Smile

# 20
Авторке, по това което си написала в първия си пост, проблемът е в теб. Докато му правиш проблеми ще крие, това е положението. От там нататък неща, които си спестила, няма как да знаем и да вземем предвид в коментарите си. Ако е вярно, че ти е посягал, заглеждането ти е най-малкия проблем.

# 21
Аз съм признала, че имам проблем. Но някои хора не четат, както и че се опитяам да поправям този проблем. Както и че реално тук исках да излея мъката си, а не да бъда разпната на кръста, че съм лъжкиня едва ли не
Лека вечер, благодаря за мненията и дискусията Simple Smile

# 22
  • София
И ти едва преди няколко месеца сключи брак с човек, който от години те бие, лъже, крие, изневерява о още много други неща. Че даже и 2 деца му роди, докато ядеше бой и се криеше при роднини. Но заглеждането ти е топ проблем. Стига де! Златен ли му е?

# 23
Не искаш да се разведеш защото те е биел пред децата, ама искаш да се разведеш, защото се заглежда? По-добре се развеждайте навреме, да не се причиняват травми на децата.

# 24
Наистина нещата се развиха доста неочаквано в тази тема. Но аз съм нов тук и незнам колко е необичайно.

Мислех да пиша повече, но само ще споделя че от мъжката гледна точка поне в моя опит, такава ревност далеч не е рядкост, а бих казал че е непоносимо и е достатъчна причина да се прекрати връзка и то от страна на мъжа, не на жената.

# 25
  • Далечният изток
А защо се омъжи за него тогава?!
Преди само 4 месеца?
И да, проблемът ти е, че се заглежда, това написа. Защо в първия пост не написа - имам голям проблем, че ми изневерява и ме бие, м, защо?!
Thinking

# 26
Той те бие и влачи пред децата, а ти пускаш тема, че се заглеждал по други жени?
Не знам какво да те посъветвам. Може би да разкажеш на твоите родители, брат, сестра ако имаш и да поискаш помощ. Добре е да се срещнеш и с психолог вероятно, защото има нещо сбъркано в ценностната ти система.

# 27
Леле, оплела си се тотално!
Хайде да почнем от зората - ти винаги си била такава импулсивна, нервна, избухлива, ревнива и мнителна, нали?
Това не са обиди! Човек се ражда с даден темперамент и емоционалност и ако не работи правилно със себе си става хаос от "звуци и светлини", а може да е "прекрасна музика".

Знаеш ли какво е емоционална интелигентност? Работила ли си някога по своята? Има книги, статии, ако щеш онлайн съвети.
Първо трябва да можеш да познаваш собствените си емоции - какво изпитвам?. После да си отговориш - защо изпитвам това?. После да се научиш да контролираш емоциите си.

Защо това е много важно за теб - защото ти се СЪБУЖДАШ с емоция. Породена от хормони, сънища, настроения, чуто, разбрано, случило се. Така, събуждаш се и почваш да търсиш с какво да "облечеш" тази емоция на неувереност, притеснение, обида или както и там да се чувстваш. И човек в такова състояние - винаги намира клапан да избие напрежението.

Сама осъзнаваш, че да се заглежда мъжа ти значава само, че е глупак. Една жена, която си знае цената не се притеснява от такива неща. Не го варди, не го пази, не ревнува. За какво? Че ако ти го вземат край, света свършва. Ами друг ще намериш, че и по-добър ще е. Кое те плаши? Или е усещане за собственост?
Да поразсъждаваме, а?

# 28
  • София
Има някаква мода да се пускат теми от жени, които искат да се развеждат и точно в тези теми да се пръкват мъже, които да споделят мъжката си гл.т.
Като се започне от достоверността на тема, в която според героинята, която уж е била бита, на която са изневерявали, която е била изхвърляна от жилището, но "въх, той се заглежда, край" и се стигне до новопоявилите се мъжки гледни точки. Явно мъжете са толкова елементарни, че всички имат една гл.т.

Мармоти, шоколади и т.н.

# 29
  • София
Чудя се дали това не е някакъв експеримент на платформата. Като драматичните разкази във фб.

Общи условия

Активация на акаунт