Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 21 849
  • 361
  •   6
Отговори
# 330
  • София
Фрау,ще очаквам мнението ти за тях. Тук не съм ги виждала. Скоро ще пътувам за Германия и ще бъда там няколко месеца, задължително ще ги тествам. 😊

# 331
  • София
И аз харесвам на Organic Shop ексфолиантите, малко са пенливи, ама като цяло вършат добра работа.

# 332
Най-добрият скраб, който съм ползвала, е на Tree Hut. Бях мн скептична заради цената, но е голямо количество и сравнително икономичен, а и през месец е намален в Лили, понякога и в Нотино. Tropic glow варианта е 1:1 със Сол де жанейро. И другите аромати са много хубави.

# 333
Тези накрайници дали ще стават за четката от Дм имате ли представа?

Чудя се дали и ще са хубави,ако стават, нещо малко ме съмняват.

# 334
В ДМ си продават накрайници за техните четки, защо ще гадаеш тези дали стават?!

# 335
За проба, много бройки са и са много евтини.
Визуално четките и накрайниците си приличат и затова ми стана интересно дали ще стане на ДМ-ската четка. Аз до сега други не съм пробвала

# 336
Ами колкото са евтини, толкова и струват явно, пък като не станат, 7 лв си ги хвърлила в коша. Както и да е, всеки е свободен да си харчи парите както намери за добре.
Иначе всички четки и накрайници си приличат. Виж поне дали пише с кои марки/модели са съвместими и така да си помогнеш с инфо дали стават за ДМ-ските четки.

# 337
Аз така и не можах да свикна с ел. Четка. Имам чувството, че е много силна вибрацията. Ползвала съм иначе с такъв тип глава, не съм ползвала въртяща. Все се чудя дали да не пробвам орал Б, ама се отказвам, защото два пъти давам пари за четка и не я ползвам редовно🥲 ползвам си механичната.
В този ред на мисли ако знаете някаква паста за зъби (до 30 лв бих прежалила), която да поизбелва (не очаквам уау ефект), защото съм с брекети и вече две години и половина ги нося, имам чувството, че са пожълтели зъбите и всеедно имам петна. 
Ортодонта ми каза за процедура air flow, ама нямам възможност сега :/.
Преди си взимах активен въглен на капсули и си слагах от него върху четката за зъби, но скоро не съм и се чудя дали да не мина пак към този метод, така или иначе е най-щадящ и евтин.
Но ще се радвам ако предложите паста за зъби.

# 338
Сега инфлуенсърите рекламират някаква  корейска паста за зъби. Заредили са я в моята козметика, била голям хит из социалните мрежи в момента и уж наистина избелвала зъбите. Чудя се дали да я пробвам и аз
https://moiatakozmetika.com/collections/vussen
Много положителни мнения за избелване съм прочела и за Crest, Opalescence, Yotuel, Marvis. От тези нито една не съм пробвала обаче и нямам лични впечатления. Чела съм положителни коментари във фейсбук групите, за Marvis и тук из темите мисля

# 339
Обявила съм им бойкот, не пазарувам от сайта Моята козметика.

А паста за зъби вече няколко пъти купувам тази на Донтодент, която видях да показва една възрастна германка, която следвам в социалните мрежи:

# 340
Сега ще я добавя в количката за някога, като ще пазарувам😆 благодаря
Докато разглеждах видях полираща паста за зъби на ApaDent, може и нея да пробвам.
Миналата година ползвах една на колгейт, на нея пише по-бели зъби за три дни, но нещо й промениха ли, не знам, не е същия ефект.

# 341
  • София
чудя дали да не мина пак към този метод, така или иначе е най-щадящ и евтин.

Не е щадящ. Активният въглен е по- абразивен от содата. Тя избелва и алкализира.

# 342
Моята любима в момента е Холивудска усмивка и почти само нея ползвам от много време. Според мен малко и избелва зъбите.
Himalaya  и те имаха една много хубава, но съм забравила коя точно беше май с ананас  се водеше.
Arm hammer и те имаха също една много хубава, но и  нея съм забравила коя е.
На Splat и Elgydium също харесвах едни избелващи, но от толкова много време не съм ги ползвала, че наистина съм забравила кои са. Трябва пак да почна да ги пробвам да видя дали не са ги развалили.

# 343
  • Sofia
Аз така и не можах да свикна с ел. Четка. Имам чувството, че е много силна вибрацията. Ползвала съм иначе с такъв тип глава, не съм ползвала въртяща. Все се чудя дали да не пробвам орал Б, ама се отказвам, защото два пъти давам пари за четка и не я ползвам редовно🥲 ползвам си механичната.
В този ред на мисли ако знаете някаква паста за зъби (до 30 лв бих прежалила), която да поизбелва (не очаквам уау ефект), защото съм с брекети и вече две години и половина ги нося, имам чувството, че са пожълтели зъбите и всеедно имам петна. 
Ортодонта ми каза за процедура air flow, ама нямам възможност сега :/.
Преди си взимах активен въглен на капсули и си слагах от него върху четката за зъби, но скоро не съм и се чудя дали да не мина пак към този метод, така или иначе е най-щадящ и евтин.
Но ще се радвам ако предложите паста за зъби.

Аз също съм с брекети и бих казала да изчакаш с избелващи пасти и процедури, докато ги свалиш. Шансовете да останат зъбите на петна, докато ползваш избелващи продукти в момента ще е по-голям. На мен и зъболекаря и ортодонта, при които ходя, специално ме предупредиха без избелващи пасти докато нося брекетите.

# 344
  • София
Азара., аз най- често използвам SPLAT Special Extreme White, но не всеки ден въпреки,че нямам чувствителност на зъбите. Редувам с друга паста и с Arm & Hammer Advanced Whitе Pro. Правих кабинетно избелване през април тази година и до сега нямам промяна в цвета. Доволна съм от тези пасти.

Общи условия

Активация на акаунт