Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 21 188
  • 352
  •   1
Отговори
# 345
Аз ще си ходя на избелване след като махнем брекетите, но дотогава има много време. А в момента зъбите жълтеят. Разбира се, няма да правя някакви тежки избелвания докато съм с тях.

# 346
Аз имам ленти, но съм ги прибрала, щото съм с алайнери и няма смисъл в момента.

# 347
  • Deutschland
Pantene moisture хидратира много прилично косата, една идея по - добре от Hydra glow. Маската е разкошна, гъста и е нужно съвсем малко количество, дори и за моята много гъста коса. След употребата, даже не сложих финиш, защото нямаше нужда. Косата и към момента е супер хидратирана, без сухи краища.

# 348
  • София
Чудесно,Фрау! 🥰
Нямам търпение и аз да тествам серията.😊

# 349
Сега ще я добавя в количката за някога, като ще пазарувам😆 благодаря
Докато разглеждах видях полираща паста за зъби на ApaDent, може и нея да пробвам.
Миналата година ползвах една на колгейт, на нея пише по-бели зъби за три дни, но нещо й промениха ли, не знам, не е същия ефект.

Apacare и Curaprox , както и Biorepair са най-добрите с течен емайл. За избелване казват, че е нежно избелваща, но не знам - не ми е целта, пък и ползвам такива от твърде дълго време, за да мога да говоря за ефект. Но предпазват емайла наистина. Има и детски на Biorepair и според мен са с най-добър вкус от всички на пазара.
От време на време разнообразявам с новата серия на ДМ за венци с пробиотик.

# 350
  • София
Не знам дали е добра за емайла действително, защото не мога да преценя, но с Apacare не ми се измиваха добре зъбите сякаш

# 351
  • София
Още като пуснаха пастите на Apacare от лятото ги заглеждам. Някой с отзиви?

# 352
Още като пуснаха пастите на Apacare от лятото ги заглеждам. Някой с отзиви?

За най-добър ефект от хидроксиапатита, зъболекарят ми препоръча да използвам след пастата крема вечер. Иначе аз съм доволна… Прави филм върху зъбите и на това може да се дължи чувството, че са недоизмити, но се свиква.

Общи условия

Активация на акаунт