Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 50 330
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро,може ми дамите с ниско порьозна коса да споделят какво ползват,че и моята е такава и се виждам в чудо!🙂

# 556
https://galen.bg/glis-techna-maska-ultimat-ripear-200ml

Тази ли беше хвалената маска

# 557
Да, тя е. На мен и жълтата много ми харесва.

# 558
  • Пловдив
Аз тая маска не се научих как да я нанасям.

# 559
  • Deutschland
След шампоана нанасям по дължините, изчакам секунди или минута две, според това колко зле ми е косата в момента и изплаквам. След нея не нанасям маска, няма нужда.

# 560
На мен също ми хареса тази маска. Взех я по препоръка на Фрау. 💗

# 561
Тази ми хареса и на мен, но жълтата - 2 medium care, ми я правеше всеедно не е измита. Не ми хареса тя.

# 562
  • София
А аз се чудя след всички положителни отзиви, дали да си я взема с талона на ДМ за 10% на Gliss. Ползвала съм само 7 сек. маска от синята серия Aqua Revive и много ми беше харесала. Май няма много да се чудя Grinning

# 563
Наскоро някой пита за серума на Елсев Growth Booster, на мен също ми омазнява косата, но пък ми намаля косопада.
Използвам трета седмица цялата серия - шампоан, балсам и серум. Не слагам всеки ден, а горе-долу през ден или два, защото не мога да си мия косата по 5 пъти в седмицата Grinning
Успоредно и пръскам вода с розмарин, което също може би допринася.

# 564
На мен този тип маски не ми харесват. Смятам, че са подходящи за права и по-жизнена коса. Моята суха, руса, къдрава я правят на нищо!

# 565
  • Deutschland
Моята е руса, суха, къдрава и до раменете и ми пасва.

# 566
Ами, не. Въпреки еднаквите коси, тоя продукт не е моето.

# 567
  • Пловдив
Аз за смесването с вода не се справих с маската Simple Smile Изтича доде я отнеса до косата, т.е хич не е икономична.

# 568
  • Deutschland
Аз изсипвам директно върху косата.

# 569
И аз, даже се изненадах, че горе долу колкото е отбелязано за доза използвах и на око.

Общи условия

Активация на акаунт