Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 50 303
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Сливен
Днес купих от ДМ и душ гела от серията oriental plum на балеа,чакам течния сапун.И да споделя са лосиона за тяло след около 1 дни ползване.Мириса се задържа максимум 3 часа,хидратация лека,сравнително бързо попиване.

# 571
Идвам и аз с похвала за мулти кремчето на  Himalaya. Може би 1 месец се борих с едни пъпки и леки екземи около устата. Вчера се намазах 2 пъти и днес на сутринта почти няма и следа. Ще мажа още няколко дена за всеки случай, но ми се превръща в топ кремче Heart Eyes А цената е без коментар.

# 572
Откъде купувате кремчето на Хималая?

# 573
# 574
Какво мислите за кремовете на Evelin ?

# 575
  • Сливен
Къде горе-долу стои този крем на химала в ДМ?

# 576
Може ли снимка на крема на Хималая?

# 577
  • Пловдив
Напомням за лайфа на dm днес:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmlive

# 578
Не знам къде стой, помолих да ми го намерят, като показах снимката.

# 579
  • оттам, откъдето започва България
Този крем го има и в аптека SOpharmacy.bg - онлайн и във физическите.

# 580
И аз ползвам крема, особено ако някъде се одраскам или порежа, много бързо заздравява мястото.

# 581
Само информирам, че е пусната тема за Lilly Drogerie (съответно и не само за козметика)
https://www.bg-mamma.com/?topic=1828264

# 582
А защо отделна тема и за Лили сега? 100 еднакви има и там ще се обсъждат неща каквито и тук. Накрая се загубваш къде какво си писал и чел.
Поне моето мнение е, че не е нужна.

# 583
Настоящата е за козметика. В общата за Лили има битова химия, продукти за деца и бебета, за хигиена и т.н. Плюс инфо за намаления, брошури, трупане наточи в Lilly Club за определени продукти, които се сменят...

Отделно, новата тема за Лили не е в раздел "Козметика и мода", а в раздел "На пазар", също както темата за веригата DM.

# 584
В Дм 70% от стоката е вносна и е нормално да има отделна тема с техният асортимент.
В Лили битовата химия е същата като навсякъде другаде, бебешките и хигиенните също.
Отделно има тема за прахове, тема за почистващи препарати. Затова и не виждах смисъл от отделни теми, последвах я, да ходим освен там да нищим темата, че да има мнения и там освен

Общи условия

Активация на акаунт