Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 3 988
  • 95
  •   1
Отговори
# 60
Мерси на такова намаление, което Лили спретнаха. Уж -50%, но аз нищо не получих.

# 61
  • В морето
Да се включа с едно питане и аз - добавките на DM да сте ползвали - витамини и други, има ли нещо, което да препоръчате и за тях пускат ли талони също?

# 62
Вие имате ли проблем с довършването на продукти? 😀 уж се старая да довърша и тогава да сменя, но като намали и си взема нещо ново и не издържам да доизпилзвам старото и в случая оставям някакви количества в продуктите, понякога се насилвам да ги довърша, понякога ги хвърлям. Днес щях да взимам нов шампоан, при положение, че имам един нов, един половин и един за няколко ползвания още😀 няма им нищо, не е да не съм доволна от тях.

# 63
  • София
Благодаря, Adalind

Добавките на ДМ не са с лоши съставки. Те са си на Миволос повечето, което си е на ДМ, така че има тогава намаления, като пуснат на ДМ-ски марки. За ефект не мога да кажа, но аз и не съм редовна.

# 64
Да се включа с едно питане и аз - добавките на DM да сте ползвали - витамини и други, има ли нещо, което да препоръчате и за тях пускат ли талони също?
Ползвам вит Ц, колаген, Омега 3, витамини разни, добавки за очи, куркумин, селен, магнезий..доста са
Азара, ако нещо не ми е ок не го ползвам или му намирам употреба, като цяло имам много отворени продукти, защото имам протоколи за косата и лицето.

# 65
Вкъщи също купуваме от добавките на ДМ и сме доволни. Често купувам селен, витамини за коса, магнезий за ММ, витамин Ц. Хубави добавки имат.

# 66
Витамини и такива неща никога не съм купувала - някак не ми вдъхват доверие, ако не са от аптека (макар че и от аптека не е гаранция, че са хубави). Но съм взимала протеин и като цяло не беше зле

# 67
Помня големият черен петък в Лили преди години. Получих всичко, което бях поръчала без 1 маска за лице и бях много доволна. Но знам, че имаше много разочаровани клиенти, които не бяха получили абсолютно нищо.
В ДМ през 2018 имаше намаление 3 дни всичко на -20% и също се бях възползвала щедро, предимно за техните марки. Но от години правят кампания, в която даряват оборота, а няма намаления. Поне една безплатна доставка в приложението можеше да пуснат миналата година. Да видим сега,  може пък да измислят нещо в полза на клиентите.

# 68
  • Пловдив
В dm имаше няколко пъти БД над 20-30 лв. през годината.

# 69
  • София
Много любима, почти цялото лято използвах нея на морето.

Мнения четох тук за нея. Мисля, че Фрау я похвали.🌸

# 70
Снощи я приключих и взех жълтата, мисля номер 2 се води, следващите измивания съм с нея.
Обаче защо моята коса като не я суша е ужасна. Че и много бавно съхне 🙄 а не е някоя дълга и буйна, бих казала с фин косъм, не е толкова рядка, коса малко под раменете, права до болка🤣 . Сега като съм с бебе и викам си лято е, няма да се занимавам със сушене.. еми сплескана, всеедно не е мита вечерта.. дори и да не ползвам продукти след къпане, положението е същото.

# 71
Аз търсих го в няколко DM-а, ама така и не намерих - явно е доста популярен продукт. Мързеше ме да поръчвам онлайн, затова си взех нещо подобно, но на друга марка. Но все пак искам да пробвам и него някой ден

# 72
Пт Фантастико го взех имаше всичките модели, не знам откъде си, ако имаш наблизо пробвай там

# 73
  • Deutschland
Жълтата на мен ми сплескваше косата.
При нас от много време има само черната. Всички други, поне в ДМ ги няма.

# 74
Еееее.. ама аз по принцип слагам по дължините.. дано не я смачка :/

Общи условия

Активация на акаунт