Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 4 346
  • 96
  •   4
Отговори
# 90
Моята е къдрава. Сешоар не ползвам (само в нааай екстрени ситуации, веднъж годишно, ако не и по-рядко). Изкъпах се в 21, още е напълно мокра в задната част. Ще си легна с мокра коса и утре като стана, ще е сплескана. Мокря я, съхне, разрошвам и става тройна. Даже нещо трябва да направя, да я филирам ли, какво ли, не знам, че ставам като облак в главата.

# 91
  • София
Азара, значи ти е здрава косата. Радвай се, дори да ти докарва неудобства Simple Smile

# 92
А, тя и моята не стои, защото е като жива.

# 93
Радвам се, ама съм женско и искам промени понякога😆
Те за т’ва се стрижа като ме хване хормона, че нито прическа, нито цвят мога да сменя от раз😆 ама сега съм си обещала дълга коса. Само цъфтежи и толкоз. (Да видим до когс)

# 94
  • София
Моята коса е изрусена, но това в случая няма значение, защото винаги ми е била такава, ако не я суша със сешоар. Става сплескана, без обем и наистина сякаш неизмита.
С фина и супер права коса съм и аз. Със студената струя се заглажда - да, но пак е сплескана и гадна.
Обаче се замислих сега, че за скалпа май не е много ок да не се подсушава след баня.

# 95
Нямам идея. По принцип знам, че и това да не я сушиш пак не било ок. Гледах разни клипове веднъж, че един вид се отнемало повече влага така.

# 96
На Екре не съм ползвала нищо, имам само едни ампули са косопад, но използвах може би само една, затова не мога да споделя впечатления. Мисля, че са италианско производство и отдавна се каня на маските им.

Общи условия

Активация на акаунт