Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 13 213
  • 229
  •   2
Отговори
# 225
  • Deutschland
Фрау, коя маска хвалеше от тези 7 секундните?

Черната. Ако косата ти е суха и тежка и има нужда от съживяване и блясък, а подреденост, вземай смело.

# 226
Някой има ли новата брошура на Лили?
Утре ще я пуснат.

# 227
Фрау, коя маска хвалеше от тези 7 секундните?

Черната. Ако косата ти е суха и тежка и има нужда от съживяване и блясък, а подреденост, вземай смело.
Извинявам се, че спамя, но нали тази? Че има и със златно. А този нощен елексир коментирахте, че не прави нищо, нали така? Само ухаел хубаво.
Скрит текст:

# 228
Да, това е маската. Аз съм използвала жълтата и също много ми хареса.

# 229
По темата с олиото за устни, за мен любимец си остава Essence - абсолютен аналог на Clarins, така добре ми подхранваше и предпазваше устните миналата зима и в най-големия студ. Лятото пробвах няколко и не намерих на същото ниво.
Сега съм с L'Oréal, дето било dupe на Dior... Не мога да сравня с Dior, но лореалското изобщо не ми харесва. Нетрайно, не личи особено, но най-лошото е, че люти все едно съм се минала с люта чушка. Ужасно разочарование.

Понеже имаше препоръка за крем на Oriflame, аз си взех сега с мед и мляко, подхранващ е, но нямам достатъчно впечатления още. Не бях купувала марката от сто години и взех някои неща за проба наскоро. Останах очарована от маската за крака (без аналог за суха кожа, много, много добро действие) и един нощен крем за лице. Също скраб за тяло с мед и мляко - с фини частици, нежен, но прави кожата много гладка.

Общи условия

Активация на акаунт